Evecen, iyi hizmet için aday!

Evecen, iyi hizmet için aday!
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Helvacalı Mahallesinden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Murat Evecen, “İyi hizmet herkesin hakkı” diyerek mahalle için önemli projelere imza atmaya hazır olduğunu ifade etti

Murat Evecen Kimdir?
Murat Evecen, 01 Ağustos 1975 tarihinde Çarşamba’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Helvacalı İlkokulu’nda tamamladı. Vatani görevini 1995 yılında Ankara’da ifa etti. Daha sonra 1996 yılında; Yeşilırmak Kum Çakıl Ticaret Sanayi Limitet Şirketini Kurdu. 2007 Yılında Yeşilırmak Hazır Beton işletmesi adı altında 2. Tesisimizi faaliyete geçirdi. 2016 yılında Samsun’un Kavak İlçesinde Yeşil-Sel Madencilik Ticaret Sanayi Limitet Şirketini kurdu. Doğduğu ve büyüdüğü Helvacalı Mahallesinde, 30 yıla yakın esnaflık yapmakta. Evecen, evli ve 3 çocuk babasıdır.”

“Sorunların çözümü için çalışacağız”
Helvacalı Mahallesi Muhtarlığı için kolları sıvayan Murat Evecen, “Mahallemize hizmet, sorunların çözümü için Çarşambamızın güzide mahallelerinden biri olan Helvacalı Mahallemizde muhtarlık için talip olduk. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Seçimde, mahalle halkımızın teveccühü ile seçilmemiz halinde mahallemizin önemli eksiklerinin giderilmesi için çalışacağız. Başta altyapı, doğalgaz sorunlarında Samsun Büyükşehir Belediye Belediyesi ve Çarşamba Belediyemizle koordine sağlayarak, altyapı ve doğalgaz sorunu yaşayan mahalle sakinlerimizin bu derdini çözmek için mücadele vereceğiz. Malumunuz önemli bir konumda bulunan mahallemiz de trafik yoğunluğu da yaşanmakta. Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Çarşamba Devlet Hastanesi Kavakdibi Mevkinde ki trafik ışıklarında üst geçit ve kavşak çalışmaları ile ilgili yine Belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Gençleri unutmayacağız”
Mahallenin gençlerine dönük projeleri muhtar seçilmesi halinde hayata geçirmek için gayret vereceğini aktaran Helvacalı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Evecen, “Mahallemizin gençlerini unutmayacağız. Onların sosyalleşmesi için, mahallesinde güzel ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla projelerimiz, planlarımız olacak. Gençlerimizin mahallemizde ki halı sahayı ücretsiz olarak kullanması ve vakit geçirmesini sağlayacağız. Bunun yanı sıra birçok farklı düşüncemiz ve planlarımız mevcut.” ifadelerini kullandı.

Mahalle kültürünü daha yoğun yaşamak adına geleneksel olarak Helvacalı Mahallesinde Ramazan Ayı içerisinde iftar programı yapma düşüncesinde olduğunu ifade eden Evecen, muhtarlık görevine geldiği günden itibaren bu amaçlarını ve hedeflerini hayata geçirmek için çalışmalarını yürüteceğini belirtti.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber