EÜAŞ Taşımacılığı KAHRAMAN TUR' a emanet

EÜAŞ Taşımacılığı KAHRAMAN TUR' a emanet
Çarşamba Kahraman Tur Anonim Servis Taşımacılığı yönetimi ilçede bulunan EÜAŞ Personel servis taşımacılığını 2 yıl daha yapmak üzere sözleşme imzaladıktan sonra hem yeni araç alımı hem de sözleşme nedeni ile kurban kesilerek hayırlı olsun temennilerinde

Ayvacık İlçesinde hizmet vermekte olan (EÜAŞ) Ayvacık Elektrik Üretim A.Ş  personel taşımacılığı 2 yıl daha  Merkezi Çarşamba' da olan Kahraman Tur Servis Taşımacılık sahibi ve Çarşamba- Ayvacık Servis Taşımacılık Dernek Başkanı Cemal Kahraman ve yine Ayvacık'lı taşımacılık sektöründe yer alan Ayvacık Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Kenan Kalaycı ekibine emanet edildi.

Ayvacık EÜAŞ taşıma ihalesini geçtiğimiz yıllarda da başarı ile gerçekleştiren Çarşamba Kahraman Tur Servis Taşımacılığı yeni sözleşme öncesi taşıma filosuna yeni araçlar eklerken bu yıl yapılan 2 yıllık yeni sözleşme ve 7 araçla personellerin taşımacılığının kendileri tarafından yapılacağını dile getiren Kahraman Tur Servis Taşımacılık Sahibi Cemal Kahraman, "Kahraman Tur Servis Taşımacılığı olarak Çarşamba Merkezli olarak hem burada hem de Ayvacık İlçemizde taşımacılıkta iki ilçe halkımıza 7/24 kesintisiz taşımacılıkta hizmet vermekten onur duyuyoruz. Bu vesile ile geçtiğimiz yıllarda da EÜAŞ'ımızın personel taşımacılığını gerçekleştiriyorduk. Mayıs 2017 den itibaren geçerli olmak üzere iki yıllığına daha bu ihaleyi alarak görevimizi aynı titizlikle sürdürmeye gayret ve özen göstereceğiz" diyerek şöyle devam etti.

13232991_1730922623859651_6577213308615774158_n.jpg

Kahraman, "Önümüzde ki 2 yıl daha EÜAŞ Taşımacılığı ihalesini kazanarak 2 yıl daha servisimizi gerçekleştirmeyi rabbim bizlere nasip etti. Bu vesile ile yenilediğimiz sözleşmemiz nedeni ile filomuzda ki bazı araçlarımızı da yeniledik. Bu vesile ile taşımacılık şirketimizin bünyesine kattığımız yeni Mercedes Sprinter araçlarımızın da hayırlı uğurlu ve kazasız taşımacılık yapabilmek için EÜAŞ Müdür ve yöneticilerimizin yanı sıra Şirket Sahibi ve Çarşamba C Plakalar Dernek Başkanı olarak şahsım ve Çarşamba- Ayvacıklı taşımacılarımızdan dostumuz Ayvacık Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanımız Kenan Kalaycı, Başkan Yardımcısı ve Kooperatif Başkanı Münir Aksoy ve dost ve sevenlerimizin katılımı ile birlikte dualarla beraber kurban keserek filomuzu yeni işlerine teslim ettik. Bu sonuç bizlere, ilçemize ve EÜAŞ ' a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber