ET FİYATLARI UÇUYOR!

ET FİYATLARI UÇUYOR!
Çarşamba ilçesinde et ve tavuk satışı yapan kasap esnafı, et satışlarında geçen seneye göre düşüş olduğunu belirtti.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Doğu Yakada et satışı işiyle uğraşan kasapçı esnafı Sefer Taşan, geçen seneye göre bu sene et satışlarında yüzde 50 düşüş olduğunu ve geçen sene satışların daha iyi olduğunu belirtti. Seçimden sonra fiyatlarda artış beklentisi olduğunu da ekledi.bu.jpg
"Fiyatları şu anda sabit, ama her an çıkabilir"
Et fiyatlarının her an yükseleceğini belirten Kasap esnafı Sefer Taşan, "Kemiksiz kırmızı et 450 lira, kemikli kırmızı et ise 370 lira. Et fiyatları şu anda sabit, ama her an çıkabilir; Ramazan'la da alakası yok bu fiyatların. Hayvan yok, yem pahalı; ondan dolayı fiyatlar şu anda çok yüksek; yine zam bekleniyor. Et'e zam gelince tavuğa da zam geliyor; bütün tavuğun kilosu da 85 lira, parçaları 130 lira olarak değişiyor" Dedi.

"Geçen sene daha güzeldi"
Geçen sene Satışların daha güzel olduğunu söyleyen Esnaf Sefer Taşan, "Seçimden sonra yükseliş bekliyoruz; bu şekilde kalmaz. Müşteriler bu fiyatlardan şikayetçi, memnun değiller; müşteriler "sürekli zam nereye gidiyoruz?" diyorlar. Geçen seneye göre satışlarda yüzde 50 düşüş var; geçen sene daha güzeldi" diye konuştu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir