Esnaf Ve Sanatkar Borcuna Sadik

Esnaf Ve Sanatkar Borcuna Sadik
Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, “Kooperatifimiz, esnaf takip oranını yüzde 9’dan yüzde 8’e düşürmüştür. Bu sayıyı 2013 yılında yüzde 6’ya indirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

2000'li yıllardan bu yana istikrarlı bir şekilde büyüme trendini sürdürdüklerini söyleyen Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, 2012 yılı içerisinde esnaf takip oranlarını yüzde 9’dan yüzde 8’e düşürdüklerini, bu sayıyı 2013 yılı sonuna kadar yüzde 6’ya düşürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kooperatifin 2012 yılı içinde esnaf ve sanatkarın ayakta kalması ve işini geliştirmesi amacıyla kredi desteği 23 milyon kredi desteği sağladıklarını belirten Başkan Adnan Konaş, “Esnaf ve sanatkarımız başta işini geliştirmek olmak üzere ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kooperatifimizden uygun faiz oranlarıyla kredi desteği almakta. Kooperatif olarak bir önceki yıla göre 2012 yılında esnaf ve sanatkara 23 milyon lira kredi desteği sağladık” dedi.

Samsun esnafının borcuna sadık olduğunu söyleyen Başkan Adnan Konaş, “Kooperatiften kredi kullanan ortaklarının yüzde 92'si borcunu zamanında ödüyor. Esnaf ve sanatkar borcuna sadık. Esnafın borcuna sadık olması kooperatifimiz nakit sıkıntısı yaşanmasını engelliyor. Bizim işimiz esnafa hizmet etmektir. Biz 2013 yılında da esnafımız ve memleketimiz için aynı gayret ve aynı çaba ile gereken desteğe ve yardıma açığız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz