‘’Esnaf Kan Ağlıyor ve Artık Saadet İstiyor’’

‘’Esnaf Kan Ağlıyor ve Artık Saadet İstiyor’’
Saadet Partisi(SP) Samsun Milletvekili adayları İbrahim Gümüşoğlu ve Taner Altungeyik Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnafını ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Gümüşuğlu; " Küçük Esnaf ve sanayicimizi AVM ve Kredi Kooperatiflerine ezdirmeyeceğiz. Esnaf ve Sanayicimize Faizsiz kredi sağlayacağız. Esnaf ve Sanayicimizi destekleyip, güçlendireceğiz.’’dedi.

‘’esnaf-kan-agliyor-ve-artik-saadet-istiyor’’1.jpg
Esnafın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri taktir de halkın o eski alım gücüne ulaşılacağını belirten Gümüşoğlu; " 1 Kasım genel seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz. Sizin gelirinizi arttıracak tek parti Saadet Partisidir. Bu seçimde Saadet Partisi’nin mutlak surette mecliste olması gerekiyor. Desteklerinizi bekliyoruz. Artık Saadet Partisi olsun diyoruz. Memlekette ne huzur kaldı nede milletin alım gücü kaldı. Halk kutuplara ayrıldı. İnşallah birlik beraberlik içinde oluruz. Esnafı geziyoruz esnaf illallah diyor. Para, pul yok diyor. Biz iktidara geldiğimizde Küçük Esnaf ve sanayicimizi AVM ve Kredi Kooperatiflerine ezdirmeyeceğiz. Esnaf ve Sanayicimize Faizsiz kredi sağlayacağız. Esnaf ve Sanayicimizi destekleyip, güçlendireceğiz." dedi.


Milletvekili Adayı Sn. Taner Altungeyik ise "  Başka çaremiz yok. Saadet Partisi’nin mecliste olması artık zaruri bir hal almıştır.  Üretim yapmıyoruz. Ekonomimiz faiz ekonomisi üzerine inşa edilmiş. Faiz sistemiyle bu ülkenin huzuru ve saadeti sağlanamaz. Esnafımızın hali ortada. Kiminle konuşursak bize sıkıntılı bir durumda olduğunu ifade ediyor. Gerçekten esnaf perişan. Siftahsız iş yerini kapattığını söyleyenler bile var. Esnafımızın yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur. Saadet iktidarında esnafımızı asla ezdirmeyeceğiz. Esnafımızın kalkınması noktasında gerekli olan bütün çalışmaları yapacağız.  " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber