ESNAF BAŞKAN YILMAZ'LA 'DEVAM' DEDİ

ESNAF BAŞKAN YILMAZ'LA 'DEVAM' DEDİ
Çarşamba Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Enver Yılmaz, gerçekleşen seçimde tekrardan başkan seçilerek güven tazeledi

Çarşamba Beyaz Saray Düğün Salonu'nda  Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Genel Kurulu gerçekleştirildi. Divanı kurulu başkanlığını Samsun esnaf odaları birliği başkanı hacı Eyüp gülerin yaptığı genel kurula çok yoğun bir katılım gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul . Gündem maddelerinin okunması,  yönetim kurulu faaliyet, gelir gider raporlarının  oylanması ile Seçime gidildi.Tek liste ile gidilen seçimde  Yapılan oylama neticesinde 247 üye sandıkta oy kullandı. Oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Enver Yılmaz güven tazeledi.

Gerçekleştirilen genel kurulda Başkan Yılmaz,  katılım sağlayan davetlilere teşekkür ederek, canla başla çalıştıklarını ve her zaman esnaflarının sorunlarını çözmek için esnaflarımızın yanında olacaklarını belirtti, konuşmanın ardından üyelerine teşekkür plaketi verilirken Genel kurula, Samsun esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanı Hacı Eyüp Güler Çarşamba şoförler odası başkanı Musa bala, Demirciler odası başkanı Kerim Çakır, Madeni sanatkarlar odası başkanı Mustafa dündar, Marangozlar odası başkanı Kerim dikkol, Berberler odası başkanı Ümit Taşan, kunduracılar odası başkanı Osman Aydın, Fırıncılar odası başkanı Esat Akkaya, Bakırcılar odası başkanı İsmail Çelik, Bakkallar odası başkanı İsa Acar, Lokantacılar odası başkanı Hasan Gümüş, Kahveciler odası başkanı Erdal Çalışkan, Salıpazarı Esnaf odası başkanı Halit Çelebi ve Samsun kuaförler odası başkanı Savaş kiraz, Bafra kahveciler odası başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra mobilyacılar odası başkanı İlhan Erken, Bafra madeni sanatkarlar odası başkanı Hurşit Tulum, Türkiye madeni sanatkarlar federasyonu başkan vekili Uğur tüfekçi ve çok sayıda davetli katıldı.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Erol ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber