ESKİÇIRAK'TAN YENİ REKOR

ESKİÇIRAKTAN YENİ REKOR
İlkadım Belediyespor Yüzme Kulübü adına müsabakalara katılan Menderes Eskiçırak, yüzmedeki eski rekorunu kırdı.

İlerleyen yaşına rağmen sporu bırakmayan Menderes Eskiçırak (47), yüzmedeki performansıyla, “Geleneksel Boğaziçi Kıtalararası Yüzme” turnuvasında eski rekorunu geçerek başarısına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin düzenlediği 25. yılında yine katılım rekorlarına sahne olan İstanbul Boğazı’nın Anadolu yakasında Kanlıcadan başlayıp Avrupa Yakası’nda Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda sona eren yüzme parkurunda kendi klasmanında yarışan İlkadım Belediyespor Kulübü yüzücüsü Menderes Eskiçırak, ilerleyen yaşına rağmen rakiplerine taş çıkardı. 6.5 kilometrelik parkuru 55 dakika 25 saniyede 41’inci olarak tamamlayan Eskiçırak, eski rekorunu geçerek başarısına bir yenisini daha ekledi.
Hedefinin “Çılgın Türkler Manş” takımı ile Manş Denizi’ni rekor derecede geçerek Manş’a adını yazdırmak olduğunu söyleyen Menderes Eskiçırak, Kulüp Başkanı Sezai Onaran’a ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti.
Sporun sağlıkta ve gelişimde faydalarına değinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Mete Adanır Tesisleri başta olmak üzere çocuklarımızın sportif faaliyetlerin yapabileceği spor tesislerini ile çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak yaşadığı topluma yararlı bir birey yetiştirmesine yardımcı olacak tesisleri ve kursları her mahallede yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
20130710aw000634_02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor