ESKİ TERME DEVLET HASTANESİ NEYİ BEKLİYOR?

ESKİ TERME DEVLET HASTANESİ NEYİ BEKLİYOR?
Uzun süredir atıl durumda olan eski Terme Devlet Hastanesi hizmet bekliyor. Vatandaş “Neyi Bekliyor”diye merak ediyor.

Terme´ye yeni Devlet Hastanesi´nin yapılmasıyla eski Terme Devlet Hastanesi hâlâ atıl durumda bekliyor. Eski hastanenin bu durumu ise vatandaşlar arasında “Terme´nin en güzel yerlerinde yer alan bu bina neden boş bırakılıyor, değerlendirilmiyor” şeklinde eleştirilere neden oluyor.

Ayrıca vatandaşlar “Bir zamanlar sağlık hizmetlerinin yürütüldüğü bu yere yaklaşmaya korkar olduk. Atıl durumdaki bu yerde, neler döndüğü belli değil. Tekin olmayan kişiler girip, çıkıyor. Terme bu kadar mı sahipsiz.”diye serzenişte bulunuyorlar.

BAŞKASINDA OLSA ÇOKTAN DEĞERLENDİRİLİRDİ

Böylesine büyük ve konumu güzel bir binanın başkasının elinde olsa çoktan değerlendirileceğini savunan vatandaşlar “Eğitimde ataktayız diyorlar. Fakat bir meslek yüksekokulunu zorla yaptık. Sivil toplum örgütleri bir olsa, burası fakülteye dönüştürülemez mi? En uygunu da göllerimiz var, balıkçı barınağımız var, tersanemiz var “Su ürünleri Fakültesi olamaz mı?

Burada, öğrenim gören öğrencilerin araştırma için tüm imkanlar elinin altında. Termeliler olarak, şu an insanları ürküten bu yerin en kısa sürede değerlendirilmesini istiyoruz. Siyasilerin halkın bu çağrışa kulak vermesini bekliyoruz.”

Halkın bu isteği üzerine yaptığımız araştırmada hastanenin çürük raporu aldığı fakat buranın güçlendirme yapılarak eski konumuna kavuşacağı belirtiliyor. Peki neden hâlâ bu konuda gelişme sağlanmıyor?

Kaynak: Terme Bilgi Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber