Eski Milletvekili Kılıç, Toprağa Verildi

Eski Milletvekili Kılıç, Toprağa Verildi
AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın dedesi ve eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı

 

Uzun süredir Ankara'daki evinde tedavi gören 92 yaşındaki 3 çocuk babası eski Milletvekili İlyas Kılıç için ilk olarak TBMM'de resmi tören düzenlendi. Ardından karayoluyla Samsun'a getirilen İlyas Kılıç'ı Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Havza ilçesinde karşıladılar. İlyas Kılıç için İlkadım ilçesinde bulunan Büyük Camii'nde tören düzenlendi. İlyas Kılıç'ın cenazesi, burada ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, Ataköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kılıç'ın cenaze törenine ayrıca torunu AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
1961'de CHP'den Samsun milletvekili seçilerek 1961-1980 tarihleri arasında aralıksız beş dönem milletvekilliği yapan İlyas Kılıç, Millet Meclisi Başkanlık Katip Üyesi olarak da çalışmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel