ESKİ FUTBOLCUDAN ÇARŞAMBASPOR’A YEMEK

ESKİ FUTBOLCUDAN ÇARŞAMBASPOR’A YEMEK
Fatsa Belediyespor maçı öncesi Samsun Et Lokantası İşletmecisi Müfit Yalçınkaya, yıllarca top koşturduğu takımı Çarşambaspor’a işletmesini yaptığı mekanında yemek vererek Çarşambaspor’a moral verdi.

 

Çarşambaspor , yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Özcan, Kemal Bekar, Kulüp Müdürü Cihan Çubukçu ve işadamı Esat Akkaya’nın hazır bulunduğu yemekte işletme sahibi Müfit Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, “Çarşambaspor, bizim sevdamız. Yıllarca formasını onurla taşıdığım Çarşambaspor’a B.A.L.’inde başarılar diliyorum. Şuan ki Lider durumda ki konumundan dolayı gösterdikleri başarı inşallah lig sonuna kadar devam eder ve sezonu şampiyon olarak kapatırlar. Çarşambaspor, artık profesyonel ligde oynamayı hak ediyor. Tesis olarak da bunu hakkediyor.” Diyerek sözlerine devam eden Yalçınkaya, Her kesimin bu takıma destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Teknik Sorumlu İbrahim Hancı, hoca ile yıllardır top oynadığını bugün takımın başında büyük  başarılara imza attığını dile getiren Yalçınkaya, kendisi ile gurur duyduğunu, bu teknik kadroya  ve Çarşambaspor’a güvendiğini belirterek takıma her şekilde destek vereceğini belirtti.

eski-futbolcudan-carsambaspor’a-yemek-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber