Eski Belediye Başkan Adayı Taflan'dan Ziyaret

Eski Belediye Başkan Adayı Taflandan Ziyaret
Çarşamba'nın tanınmış sayılı esnaflarından ve eski Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı İsa Taflan'ın Oğlu İşadamı, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Adem Taflan' gazetemizi ziyaret etti.

Çarşambanın tanınmış ailelerinden, Fiskobirlik eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Taflan Ekmek Fırınları sahipleri İsa Taflan'ın oğlu Almanya'da işadamı olarak gurbette Çarşamba'yı temsil eden Gençlik Vakfı (TGV) Kurucu üyelerinden Adem Taflan geldiği Çarşamba'da ziyaretlerini sürdürüyor.

Almanya'dan İlçeye gelir gelmez sevdiği dostlarını ve eski arkadaşlarını ziyaret ederek hasbıhal eden Adem Taflan Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri müdürü Erol Şeker'i gazetemizde ziyaret etti.  Ziyarette  Çarşamba'nın gelişimi, değişimi, yapılan hizmetler, Yurtdışından Türkiye ve Çarşambanın görünüşünü dile getiren Taflan, "Çarşamba gerçekten muhteşem bir atak yaptı. Geçen kısa süre içinde mükemmel değişim yaşadı. Ama bazı noktalarda hem ülke olarak hem de ilçe olarak geri kalmışlığın verdiği sıkıntıları da görüyoruz."

Bunları gerekli yerlerle görüşüyoruz. İnanıyorum bu sıkıntılarda çözüme kavuşturulacaktır ifadelerini kullanan taflan, "Bu vesile ile ilçemize gelir gelmez eski okul, mahalle, aile dostlarımızı ve ilçede ki görevli olan dostlarımızı, tanıdıklarımızı ziyaret ederek hasret gideriyoruz. Bu vesile ile 10 yılı aşkın süredir başarılı şekilde yayım yapan Haber Expres Gazetesini de ziyaret etmeden geçmeyi uygun görmedim. Şahsınız da tüm gazete çalışanlarınıza özverili çalışmalarınız ve objektif haberciliğiniz nedeni ile teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Gurbetten ilçemizle ilgili en doğru ve en hızlı şekilde haberleri almak bizlere daha ayrı bir gurur veriyor. Başarılarınızın devamımı rabbimden bir kere daha diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri müdürü Erol Şeker ise İşadamı dem Taflan'ın gazetemizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine bundan sonra ki hayatında başarılar diledi. Taflan daha sonra İlçemiz Yunus Emre Mahallesinde bulunan Akpınar Camii İmam Hatip'i ve İmam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşı olan Celal Kurt'u camii de ziyaret ederek başarılar diledi.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber