Eski Bakan Kılıç'ın " Kafa Karıştıran Hastane açıklaması"

Eski Bakan Kılıçın  Kafa Karıştıran Hastane açıklaması
AK Parti eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çarşamba Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Kılıç, "Hastane yakında yeniden ihale yapılarak yeniden yapımına başlanacak. Böyle kazalar oluyor" dedi

Yaklaşık 3 yıl önce temeli eski AK Parti eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımı ve desteği ile atılan ve inşaatına başlanan ancak yüklenici firma Uzunlar İnşaatın iflası ile yarım kalan çalışma hakkında bayramlaşma töreninde konuştu. Kılıç, "3 Kasım 2014 yılına geldiğinizde geriye dönüp bakacaksınız. Ve baktığınızda tam 12 yıl AK Parti ile iktidarımız geride kaldı. O günlerde vekil aday adaylık sürecine baktığımızda bambaşka manzara vardı. O zaman Ahmet Yılmaz İlçe Başkanı Mehmet Köse İlçe başkan yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı idi, Hasan Öneği baştan bu yana teşkilat başkanıydı.  Kısacası biz Bayramları muhalefet tatil olarak görürken biz halkla kucaklaşma olarak gördük. Bunun sonucunda da halkımız bizi her seçimde daha fazla oyla iktidara 12 yıldır şükürler olsun getirdi.  Şunu anlatmak istiyorum halk isterse baştakini, en yüksektekini alır yere, yerdekini alır baş tacı yapar. Bunlar unutulmamalıdır" diyerek şöyle devam etti.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Nice Başbakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları oldu. Önemli olan ardında eser bırakmaktadır. Ardında eser bırakmayanı kimse hatırlamaz, anmaz. Muhalefet olmazsa İktidar hiç bir şey yapamaz. İktidarın karşısında muhalefet olmazsa iktidar gücü kontrol edemez. Gaz fren ilişkisidir iktidar ve muhalefet. Bu noktada kısacası AK Parti İle Hem Samsun hem Çarşamba'ya beklenenden ve istediğinden daha fazla hizmet almıştır. Bu hizmetlerden birisi de Yeni Devlet Hastanesi İnşaatıdır. Kaldı ki yapılanlar say say saymakla bitmiyor. Bazen araba gelip duvara toslayabiliyor. İşte Çarşamba Devlet Hastanesini yapan Müteahhit maalesef  iflas etti. İflas edince olay mahkemelik hale geldi. Mahkemelik olunca yeniden inşaatın devam etme imkanı kalmadı. Temelini bizim attığımız bir eserdi" diyerek şöyle devam etti.

Çarşamba Devlet Hastanesi ile birlikte eş zamanlı olarak Bafra ve Havza Devlet Hastaneleri gündeme geldi Bafra Devlet Hastanesi tamamlandı ve hizmete başladı. Çarşamba ve Bafra hastanelerinin temelini atarken gündemde bile olmayan Havza ve Vezirköprü Devlet Hastaneleri Gündeme Geldi Ve aynı şekilde yakında inşaatı tamamlanarak hizmete başlayacak ifadelerini kullanan Kılıç, " Ama Çarşamba'da müteahhidin bir hatasından dolayı bir sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntı en kısa sürede aşılacak ve Allah nasip ederse en kısa sürede Çarşambalıların hizmetine bu eserde kazandırılacak. Bu arada ihaleyi alan firma çok güçlü bir firma idi ama bazen çok güçlü firmalarda hesap hataları yapabiliyor. Allah onların yardımcısı olsun ama bizim için önemli olan hastane inşaatının bir an önce tamamlanarak hizmete girmesidir. Bu noktada söyleyeceğim son şey Çarşamba AK Parti iktidarı ile çok büyük hizmetleri aldı ve bundan sonra da alacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber