Eski Bakan Kılıç, Çarşamba’da…

Eski Bakan Kılıç, Çarşamba’da…
Eski Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Ramazan Bayramı’nın son gününde Çarşamba İlçesi’nde bir dizi bayram ziyaretlerinde bulundu.

Çarşamba İlçesi’ne gelen Eski Bakan Suat Kılıç, ilk olarak Eski Durusu İçme Suları Grubu Birliği Başkanı ve Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Enver Arslan’ın oğlu Samet Arslan’ın cenaze törenine katıldı.
Arslan Ailesi’ne Başsağlığı’nda bulunan Kılıç daha sonra ki adresi Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu üyeleri ile bayramlaşan Suat Kılıç, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz’dan Çarşamba’da yapılması planlanan projeler hakkında bilgi edindi.

Eski Bakan Suat Kılıç’ın ilçeye ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, “Bayram dolayısıyla odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten memnun kaldığımı belirtmek isterim. Odamız yaklaşık 10 yıldır yapılması planlanan ama bir türlü ilçede faaliyete koyulamayan Organize Sanayi Bölgesi projemiz hakkında birkaç konu açıklamak istiyorum. Daha önceden belirttiğiniz gibi bizlere destek vereceğinizi açıklamıştınız. Bu projemizi faaliyete geçirerek ilçede ekonomik anlamda ciddi bir adım atmayı planlıyoruz.Bunun dışında planladığımız birçok projemiz var. Bu projeleri de yakın zamanda sizlerin desteği ile hizmete geçirmeyi düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından teşekkür konuşması yapan Eski Bakan Suat Kılıç, sözlerine Arslan ailesine başsağlığı dileyerek başladı. Kılıç, “ Çarşamba ilçesine baktığımızda 12 senede ciddi anlamda büyük eserler bıraktığımız bir ilçe. Her gelişimde ifade ettiğim gibi, Ben Kendimi biraz Çarşamba’lı olarak hissediyorum. Çarşamba ilçesinden her süreçte büyük destek gördüm.Bu ilçede birçok hizmetimiz sürecek” dedi.

Ticaret Odası’nda ki ziyaretinin ardından Kılıç, İlçe esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını dinledi. Eski Bakan Kılıç’a sıcak karşılamada bulunan esnaf Kılıç ile bayramlaştı.

eski-bakan-kilic,-carsamba’da…-(2).jpg

eski-bakan-kilic,-carsamba’da…-(3).jpg

eski-bakan-kilic,-carsamba’da…-(4).jpg

eski-bakan-kilic,-carsamba’da…-(5).jpg

eski-bakan-kilic,-carsamba’da…-(6).jpg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber