Eşini ve annesini kaybettiğinden habersiz yaşadıklarını anlattı

Eşini ve annesini kaybettiğinden habersiz yaşadıklarını anlattı
Adana’da düğün yaptıktan sonra Mardin’e dönerken Osmaniye’de meydana gelen kazada eşi ve annesi dahil 8 yakınını kaybeden, ancak onların öldüğünden henüz haberi olmayan damat, yaşadıklarını anlattı.

6 Nisan gecesi meydana gelen kazada, Adana’dan gelin aldıktan sonra Mardin’e dönerken Osmaniye’de kaza yapan minibüste bulunan 8 kişi hayatını kaybetmiş, yaralanan bir çok kişi ise çevre illerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kazada ağır yaralanan damat Sedat Yavuz da Gaziantep Özel Deva Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Kazada öldüğü iddia edilen fakat daha sonra ölmediği öğrenilen damat, Gaziantep’te uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunmayı başardı. Kazada yaşadığı travma nedeniyle yaşadıklarını tam olarak hatırlamadığı öğrenilen Yavuz'un eşi Maşallah Yiğitalp ve annesi de dahil, yakınlarının öldüğünden haberi olmadığı belirtildi. Sedat Yavuz’un moralini yüksek tutmaya çalışan hastane görevlileri ve doktorlar ise hastayı her gün ziyaret edip ilgi gösteriyor.

Yavuz'un hayata tutunması için büyük çaba harcayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Karaboyun ile Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Seçer, hastayı bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Yeni evlendiği eşi ile annesini kazada kaybeden Sedat Yavuz, "Gece uyuyordum. Kalktım ki beni hastaneye kaldırmışlar. Bir bacağım, bir de kolum kırılmıştı. Çok fena şekilde kesilmişti. Dikildiğini gördüm. Parmaklarımın kesilmiş olduğunu gördüm. Adana’da 8 saat düğün yaptık. Mardin’de de yapacaktık ama olmadı” dedi.

Hastanın genel durumu hakkında bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Karaboyun, "Hastamız bize araç trafik kazasından gelmişti. Geldiğinde genel durumu çok kötüydü. Yoğun bakımda yatırdık. Gelir gelmez beyin cerrahıyla birlikte ameliyata girdik. Her iki kolunda kırıklar vardı, geçici kemik ameliyatını yaptık. Bir de geçici olarak ayağındaki ameliyatını yaptık. Genel durumu düzeldi. Genel durumu düzeldikten sonra, artık beyin kanaması sorununu atlattıktan sonra da kalıcı ameliyatlarını yaptık. 4 gün önce ayağını, 2 gün önce de her iki kolunun ameliyatını yaptık. Şu anda hasta sağlığına kavuştu. Fizik tedavi alıyor. Egzersiz hareket vereceğiz. Bundan sonraki süreç fizik tedaviyle ilgili. Gayet iyi. Ameliyatları başarılı geçti. Bir sıkıntı olmadı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş