ERTAN SAĞLAM SAHADA

ERTAN SAĞLAM SAHADA
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte saha çalışmalarına gece-gündüz demeden yaptığı esnaf ve vatandaş buluşmaları ile sürdürüyor

31 Mart 2019 tarihinde ki Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Dikbıyık Mahallesinde Esnaf ziyareti yapan Büyük Birlik Partisi(BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, gerçekleştireceği projeler ve oluşturacakları anlayıştan bahsetti. Başkan Adayı Sağlam, ’’Birlikte yol alacağız. Çünkü Birlik’te huzur var, Birlik’te hizmet var’’vurgusunu yaparak 31 Mart seçimleri sonrası Çarşamba’nın gerçek hizmet belediyeciliğini göreceğini dile getirdi.

Dikbıyık Mahallesinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Sağlam, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek mahalle sakinlerinin sorunlarına kulak verdi. Sağlam’’Mahallelerimizdeki sıkıntıları çok iyi biliyorum. En büyük sıkıntınızın yol ve alt yapı olduğunun farkındayız. Eğer 31 Mart’ta bize yetki verirseniz bütün mahallelerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını hep birlikte çözeceğiz’’ dedi.

İLKADIM PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Aday Sağlam, seçim ziyaretlerinin bir diğer durağı da İlkadım Mahallesinde ki Pazar esnafını ziyareti oldu.  İlkadım Mahallesinde Pazar esnafını ziyaret ederek dertlerini dinleyen Sağlam, genç-yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ertan Sağlam ‘’Çarşamba İlçemize en güzel hizmetlerimize halkımızın desteği ile birlik beraberlik içerisinde yapacağız’’ .dedi Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Sağlam, sorunları yerinde dinleyerek, hizmetler ve halkla birlikte yöneteceklerini belirttiği belediye anlayışını anlatıyor.  Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam sorunları çözmek için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Ertan Sağlam’a Pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, Ertan Sağlam’a başarılar dilediler.

1ef8b420-6200-46d6-a72d-432972f836b0.jpg

2e1d038d-e771-41a9-86b5-03ac137a5a63.jpg

a8ff778a-3b18-4364-be4d-df1de76490cc.jpg

bunlar-1-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber