Ersöz: “Haramzadelere Geçit Yok”

Ersöz: “Haramzadelere Geçit Yok”
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, Malatyaspor konusunun Samsunspor için bir emsal olduğunu belirterek, Samsunspor üzerinden haksız kazanç sağlayanların peşini bırakmayacağını söyledi

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz ve Erol Aslan, basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

İftar sonrası konuşan Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, “Samsunspor yönetimini gayretlerini takip ediyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İnşallah arzu ettiğimiz transferleri yerine getirirler. Tabi bunlar kaynak meselesidir. Dilerim Samsun halkı ve Samsunspor sevdalıları da Samsun’un mevcut yönetimine destek verirler. Bize düşen bir görev olursa bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

 

"HARAMZADELERE GEÇİT YOK"

Malatyaspor’da ‘Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma’ iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasının Samsunspor için de emsal teşkil ettiğinin altını çizen Ersöz, “Samsunluların çimentosu olmaya karar verdim. Benim hiçbir hesabım yok. Cenabı Allah’tan istediğim bu takımın çimentosu olmak. Önce barışı sağlamaktır. Malatyaspor’un konusu emsaldir. Samsunspor’un bir kuruşunu yiyen haramzadelerin de gırtlağına düğümleyeceğim. Haramzadelere geçit yok. Burada negatiflik bir şey varsa bunu ortaya çıkartmak hepimizin borcudur. Bunu yönetimdeki arkadaşlara da ilettim. Geriye dönük hesaplaşmak zorundayız. Bu konuda Samsun ve Samsunsporluların vicdanının rahatlatılması gerekiyor. Bu da bize düşen görevdir. Ben bir sefere çıktım, gayretimi gösteriyorum zafer de Allah’tan. Samsun’a ve Samsunsporlulara çimento olacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir