ERSOY KİTAP VE KIRTASİYECİLİK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

ERSOY KİTAP VE KIRTASİYECİLİK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Yüzlerce yayınevi ve markada kitap ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu Ersoy Kitap Kırtasiyecilik üçüncü şubesini de Sarıcalı Mahallesinde açtı.

Kitabın ve Bilginin Yeni Adresi Ersoy Kitap  Kırtasiye

İlk merkezini yıllar önce 1970’li yıllar da Salıpazarın ‘da açan Ersoy Kitap Kırtasiye’nin sahibi Ali   Ersoy’un oğlu Onur Ersoy yeni merkezinin içinde özellikle öğrenciler için aradıkları her şeyi bulabileceklerini söyledi.”Bugün burada olan herkese çok teşekkür ediyorum “diyen Onur Ersoy mutlu ve grurlu olduğunu dile getirdi.

kirtasiye4.jpg

Onur Ersoy ‘un bu yeni şubesinin açılışına ilçe protokolünden Kaymakam Şükrü Yıldırım,Belediye Başkanı Av. Halit Doğan,Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin ,Ak Parti İlçe Başkanı Taner Özden ve çevre okul müdürleri katıldı.

İlçe protokolünün kurdelesini ortaklaşa kestiği Ersoy Kitap Kırtasiye ‘nin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Halit Doğan yaptı.Daha sonra mikrofonu Kaymakam Şükrü Yıldırım ‘a verdi ve Kaymakam Yıldırım ise  şunları söyledi.” Çarşamba ‘nın değerli işletmecilerinden Ali Ersoy ‘un oğlu Onur Ersoy’un bu yeni mağazası bizi çok onurlandırdı ve gururlandırdı yıllar önce çıktıkları bu yolu tökezlemeden emin adımlarla yürüyerek işlerini büyütmelerini izliyoruz bu zaman cesaretli bir davranış sergileyip büyümek gerçekten büyük  başarı bu yüzden onları tebrik ediyor ve bu yeni dükkanlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek işletmenin açılışını gerçekleştirdiler.

İlk şubesini Salıpazarın ’da ikinci şubesini Terme ‘de üçüncü şubesini de Çarşamba’ da açan Ersoy Kitap Kırtasiye oyuncak ve hediyelik eşya alanlarında en yeni, en renkli ürünleri ile müşterilerine hizmet sunmayı amaç edinmiş tüm okul öncesi ve sonrası ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz bir firma olmayı hedefliyor.Çarşamba’nın küçük esnaf ve yayıncılarının da çiçek ve çelenk gönderdiği açılış halkın da katılımıyla devam etti.

Ersoy Kitap Kırtasiye 7’den 70 ‘e Herkese Hitap Ediyor

kirtasiye.jpgkirtasiye1.jpg

 Ersoy Kitap Kırtasiye mağazası 7’den 70 ‘e herkesin geniş ürün çeşitleri arasında aradığı her ürünü rahatça bulabileceği kendisi ve sevdikleri için ekonomik ve en güzel ürünleri ile güler yüzlü personellerinden müşterilerine vermeyi bekliyor.

kirtasiye3.jpgkirtasiye2.jpg

HABER: Gülizar KELEŞ – Yağmur AYAN – Feyza Nur YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber