Ersin Sandıkçı "Başkanlık iddialarını" yalanladı

Ersin Sandıkçı "Başkanlık iddialarını" yalanladı
Bazı yerel basın yayında Çarşambaspor takımının önümüzde ki yıl Başkan adayı olarak adı anılan Ersin Sandıkçı yaptığı açıklamada, " Çarşambaspor kulüp başkanlığı için şahsımın bu yönde beyanı ve talebi yoktur." dedi.

Çarşambaspor'un bu yıl da BAL Liginde şampiyon olmamasının ardından gelecek yıla gözler çevrilirken takımın Türkiye kupasına katılma hakkını kazanması nedeni ile yeni başkan ve yönetim kadrosu ile teknik heyet ve transferler erkenden dillendirilmeye başladı. Bu yıl Başkanlığını  İbrahim Gündüzoğlu'nun yaptığı Çarşambaspor' da yeni sezon da başkanlığa kimlerin geleceği konusu merak konusu olurken bazı yayın organlarında zikredilen isimler sessizliğini bozmaya başladı.

Yerel bazı basında yer alan haberler üzerine önceki akşam www.sekerhaber.web.tv'de de Nevzat Akkaya ile Maç sonrası programında adı açıklanan kulüp yöneticilerinden Ersin Sandıkçı yazılı bir açıklamada bulundu. Ersin Sandıkçı yaptığı açıklamasında, "Bir internet sitesinde yer alan şehrimizin takımı Çarşambaspor’umuzun 2019/2020 sezonunda kulüp başkanlığı ile alakalı şahsım adına çıkan asılsız haber dolayısı ile açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haberde yer alan Çarşambaspor kulüp başkanlığı için şahsımın bu yönde beyanı ve talebi yoktur. Ancak şehrimizin takımına Yeşil Beyaz sevdama olan inancım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tamdır. Takımımızın her zaman olduğu gibi maddi manevi bizlere ihtiyaç duyulması halinde her zaman yanında olacağımı beyan ederim. Ayrıca kulübümüzün mevcut yönetimini göz önüne alarak saygı duyuyorum.

İş hayatımın yoğunluğundan dolayı gündemimde kulübünün başkanlık ile alakalı bir düşüncem yoktur. Her daim yanında olduğum ve olacağım kulübümüzde bu sebeplerden dolayı aktif görev alamayacağımı Çarşambalı hemşerilerime ve aziz Çarşambaspor taraftarına ve kamuoyuna saygı ile sunarım."

HABER-FOTO :Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber