Errea, Zenke’ye sponsor oldu

Errea, Zenke’ye sponsor oldu
Samsunspor'un başarılı forvet oyuncusu Simon Zenke İtalyan spor giyim markası Errea Sport ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı

Takım sporlarında kısa sürede Türkiye ve Azerbaycan'da büyük başarılar elde edip kişisel sponsorluklar yaparak ülke sporuna katkıda bulunan Errea Sport, Samsunspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Simon Zenke ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Errea Samsun Bayii Dreamcenter Sahibi Yeşim Kıyıcı, “Bu sezon Türkiye'de forma giymeye başladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken, Bank Asya Birinci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'un başarısında önemli pay sahibi olan gerek sporculuğu gerekse başarılarıyla Samsunspor taraftarının gönlünde ayrı bir yer edinen Zenke ile 2 yıllık bir kişisel sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu işbirliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, gerek Simon Zenke'ye, gerekse Samsunspor'a zorlu Süper Lig yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

Errea Sport ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra konuşma yapan Samsunsporun yıldız golcüsü Zenke, Errea'nın kaliteli spor malzemeleri ürettiğini, elinden geldiği kadar Errea'yı tanıtacağını söyledi.
Bank Asya liginde 9 gol ile Samsunspor'un en golcü futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Simon Zenke,” Gol krallığı yolunda iddaalı olduğunu Mersin İdman Yurdu karşısında Samsunspor adına gol atmak için çalışacağını” ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir