Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Erken seçimi bırakın, ülkeyi kurtarın...

Erken seçimi bırakın, ülkeyi kurtarın...

       AK Parti 7 Haziran seçimleri sonrasında aslına bakacak olursanız ne yapacağını şaşırdı. Nedenleri o kadar çok ki. Hangisini saysanız çözümü aslına bakarsanız yok.

      Mesela: Önce AK Partililer önce ikiye bölündü. AK Partili olanlar ve AKP'liler diye...

      AK Partililer aslında Milli görüşten gelenler iken, AKP'liler her partiden ve özellikle de AK Parti ile asla kanı uyuşmayan kesim. Bunların içinde siyaset adı altında her ne yaparsanız yapın HUKUK, DİNEN, VİCDANEN her şey mubah diyenler...

      AK Partililerin yola çıkış amaçları netti ve haklı, doğru idi. Ama ne çare ki siyasetin kirliliği AK Partiyi de kısa sürede devşirdi ve kirletti. Sonra AK Partiye rakip görülen tüm siyasi parti ve liderler bir şekilde refüze edildi.

      Deniz Baykal; Aslında AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en çok iyilik yapan isim.

Baykal iyilik yaparken kötülük buldu ve yardım ettiği kesimin KASET furyası ile devre dışı bırakıldı.

      MHP'de de aynısı uygulanmak istedi ama, Devlet Bahçeli'nin kişiliği, yaşam şekli ve düzeni oraya nefes yettirmedi. MHP' de bir bakıma yara aldı ama yıkılmadı. MHP de düşünce, dava kökü sağlam...

      CHP'ye gelince Gandi Kemal dedikleri Kılıçdaroğlu bile hayal edemediği Başkanlığa geldi ama, bu seferde adını AK Parti ve AKP'liler GENEL MÜDÜR diyerek hakarete vatan söylemler.

      MHP'lilere KAFATASÇILAR, milliyetçilik kisvesine sığınmış yolsuzluk ve ülkeyi yıkım seçimine götüren lider diye tanıttılar. Yetmedi Milliyetçi Hareket için Erdoğan Başta olmak üzere oylarını çekebilme adına demediğini bırakmadı.

      Yetmedi MHP'liler başta olmak üzere AK Parti bürokraside öylesine bir kıyıma gitti ki o blokları betonlaştırmaktan öte tamamen buzullaştırdı. Sonra hepsine kafa tutuldu ve AK Partinin ALTERNATİFİ YOK denildi. TSK, Ergenekon, yakamoz car, curt muhabbetleri ile yıpratıldı. Polis devleti olma hayali aşılandı. Yetmedi bu defa da AK Parti giderse terör gelir korkusu, siyasetin korku ve baskısı ile halk sindirildi.

       pkk dediğimiz terör örgütü legalleştirilircesine Habur olayı ile başlatılan fevri ve geleceği düşünülmeyen dönüşüme(!)  döndürüldü. pkk yıllardır KCK adı altında ŞEHİR İÇİ yapılanmasına sessiz kalındı.

Ve gelinen süreç...

Bana sorarsanız bu oyun çok tehlikeli oyundu. 7 Haziran sonrası AK Parti tek parti oalrak hükümet kuramadı ve terör olayları başladı. Bu ne demekti halka veya AK Partililere göre: AK Parti giderse bakın terör yeniden hortlar.

      Ama AK Partinin kaçırdığı nokta şurası idi: AK Parti iktidara geldiğinde dağda yok olmak üzere olan terör olayları sıfır noktasında ve dağda idi. Bu gün terör olayları Doğu, Güneydoğu ve ülkenin çoğu yerlerinde şehir içinde oluyor. Yollar kesiliyor, askeriye, polis noktaları taranıyor, saldırılar düzenleniyor. Dikkat ettiniz mi?

       pkk terörü şehirde asker ve polise yönelik şimdilik. Halka uzanmamaya uğraşıyorlar ki katliam denilmesin, Avrupa'dan destek kesilmesin. Yani devlete saldırı var. Yani AK Partinin kurduğu Polis devletine, iktidarın polisine kirli eller hain pusular, baskınlar, saldırılarla AK Partiye mesaj veriliyormuş gibi yapmaya uğraşıyorlar.

      Şimdi sormadan edemiyorum:

      SUÇLU CHP- MHP mi yoksa bunları 10 küsur yıldır şehir yapılanmasına sessiz kalanlar mı?

İşin aslı ve gerçeği şu ki; Suçlu aslında önce yıllardır sandıklar da şuursuzca güven veren halk ve sonra AK Partidir. AK Parti parti olamadığını gösterdi. Olsa idi, kendi partisinde ki kirli elleri temizlerdi. Kendi içinde ki kirli elleri, beyinleri temizleyemeyen ve halkın kendinden kaçmasını sağlayan Genel Merkez yetkilileridir. Kimsenin zoruna gitmesin ama asıl Genel Başkanlar suçludur. İyi bir siyasetçi bunları görebilmesi gerekirdi. Önlemini almalıydı...

     Bu gün artık ERKEN SEÇİM ÜLKE İÇİN ERKEN YIKIM OLACAĞINDAN...

     AK Parti seçimi bir kenara bırakıp, hatta aklının hiç bir yerinde tutmadan, her şeyi göze alarak  muhtemel CHP-MHP ikilisinden birisi ile mutlaka ama mutlaka KOALİSYON kurmak zorundadır. Böylece ülkede ki acı, kan, şehit haberlerini bitirmek ve yıkımdan oluşan tamiratı yaparak ülkede onarım için ilk adımı atmak zorundadır.

        Aksi takdirde YIKIM AK Partide tavan yapacaktır...

CHP ve MHP ile koalisyon öncesi yıllardır yapılan söylemler için geç değil.

Muhalefet için söylenenler için muhalefetten özür dilenmeli ve koalisyonla ülkede huzur sağlanmalıdır.

       Sonra, seçime gidecekseniz de gidin. Ama halkı ayrıştırmadan, terörü şehirden çıkartıp yok ettikten sonra. Çünkü herkesin yaşayacağı bir ülke olabilir ama TÜRKLER için başka ülke ve başka VATAN YOK... Bunu çok iyi beyninizin bir kenarına kazıyın derim...

Umudum doğruları gören, ülkeyi batağa değil gelecek güzel günlere götürecek çözümler üretecek iktidarlara kavuşmamız dileklerimle diyorum ki:

Erken seçimi falan bir kenara bırakın Ülkeyi kurtarın...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

(NOT: Erken seçimde Milletvekili listeleri değişir mi? Kimler vekilliğe yakın  gibi konuları yarın sizlere aktaralım dilerseniz)

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi