Erhan Usta’ya görkemli karşılama

Erhan Usta’ya görkemli karşılama
Geçtiğimiz günlerde Bağımsız Milletvekilliği’nden İYİ Parti’ye katılan Erhan Usta için İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nca Samsun’da meşaleli karşılama gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bizzat katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle İYİ Parti’ye katılan Erhan Usta için, partinin Samsun İl Başkanlığı’nca meşaleli karşılama gerçekleştirildi. Samsun’da bir akaryakıt istasyonu önünde yapılan karşılama ve uzun konvoy sonrasında partililere hitap eden Erhan Usta, “Bildiğiniz gibi 9 Eylül tarihinde Ankara’da yapılan törenle İYİ Parti ailesine katıldım. Sayın Genel Başkanımızın bizzat katılımlarıyla bir tören yapıldı. Orda şuna dikkat çektim. İlkelerinden ve ülkülerinden taviz vermeden siyaset yapacağım bir kurum olarak görüyorum İYİ Parti’yi ve o yüzden İYİ Parti’ye katılıyorum dedim. 7 Şubat 2019 tarihinde, mensubu olduğum partimden ihraç olmuştum. Benim herhangi bir şekilde gayri ahlaki bir davranışım olmadı. Onursuz bir iş yapmadım. Hırsızlığa bulaşmadım. Arsızlığa bulaşmadım. Yatmadım, gece-gündüz çalıştım. Ben ilkeli davrandım. İYİ Parti’nin 24 Ekim 2018 tarihi itibariyle TBMM’ye Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili bir önergesi vardı. Daha 3 ay önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunu çözülecektir. Mağduriyeti giderilecektir diye ifade bulunuyor. Parti programında ve Genel Başkanın bütün konuşmalarında var. Bunların ardından ahlaklı, ilkeli bir siyasetçinin yapması gereken neyse bende ona göre davrandım. Ve o meclise gelen önergeye millete olan vaatlerimiz çerçevesinde olumlu oy kullandım ve o gün görevden alındım. Samsun halkı bizim arkamızda. Güçlü bir teşkilatımız var. Bundan sonra da çığ gibi büyüyecektir. İYİ Parti İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu karşılama merasiminin ardından konvoyla il binasının önünde vatandaşlarımıza hitap ettik. Hem organizasyonu düzenleyen hem de katılımlarıyla şeref veren herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

erhan-usta’ya-gorkemli-karsilama--(8).jpgerhan-usta’ya-gorkemli-karsilama--(1).jpgerhan-usta’ya-gorkemli-karsilama--(5).jpgerhan-usta’ya-gorkemli-karsilama--(7).jpg

Programda bulunan İYİ Parti İl Başkanı ve ilçe başkanları Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya başarı dileklerinde bulundular. Fiziksel mesafe maske kuralına uyulan program açıklamaların ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir