ERHAN USTA SALPAZARI’NDA

ERHAN USTA SALPAZARI’NDA
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Salıpazarı’nda konuştu.Usta; “Sayın Erdoğan’ın tavrına bakılırsa bir erken seçim havası da var. Baskın seçimi de Türkiye yaşayabilir.”dedi.

 İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunun Salıpazarı ilçesinde İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

 

Erhan Usta’yı İlçe girişinde İyi Parti İlçe başkanı Şakir Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

 

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ve beraberindekiler ilk olarak İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada İYİ Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin ve parti yönetimi ile bir araya geldi.

 

İNSANLAR BU HÜKÜMETTEN VAZGEÇMEK İSTİYOR

Erhan Usta burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin sorunlarının gittikçe ağırlaştığını ifade ederek; “ Bugünkü hükümet bir yere götüremiyor. Türkiye ekonomisi can çekişiyor. Bunun üzerine birde pandemi geldi. Vatandaşımız güvenebileceği, bu ülkeyi taşıyacak, bu ülkeyi yönetecek bir siyasi parti arıyor. Bizimde tüm gayretimiz burada ‘Biz bu ülkeyi yönetiriz’ mesajını vermek. Çok şükür bu anlamda çok başarılı gittiğimizi düşünüyoruz. İnsanlar bu hükümetten vazgeçmek istiyor ve halkımıza o güveni verdiğimizde her şey değişecektir.”dedi.

 

YOKSULLAŞAN BİR TÜRKİYE VAR

 

Çalışmaların saha artarak devam edeceğini belirten İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta; “ Sahada vatandaşlarımız politikalarımızı anlatıyoruz. Sorunları zaten herkes biliyor. İnsanlar artık çözümleri görmek istiyor. Bizde vatandaşlara çözümleri anlatıyoruz. Tabi hükümet gündemi değiştirmeye çalışıyor sürekli olarak. Türkiye’nin fakirliğini, fakirleşen Türkiye’yi kimse görsün istemiyor. Son altı yılda Türkiye’nin toplam milli geliri yaklaşık 260 milyar dolar azaldı. Yani 3’de 2’sine düştü. 3’de 1’ini kaybetti milli gelirin dolar cinsinden. Kişi başı milli gelir ise 3 bin 500 dolar azaldı aynı dönemde. Böyle bir Türkiye var. Yoksullaşan bir Türkiye var, intihar olaylarının çok fazla arttığı fakat yazılıp çizilemediği bir Türkiye var. Kavganın gürültünün eksik olmadığı bir Türkiye var. Esnaf çok darda sıkıntıda. Esnaf can çekişiyor.

 

BASKIN SEÇİM OLABİLİR

 

Bunların hepsine çözüm üretilmesi lazım. Bizde bu anlamda bunlara çözüm üretiyoruz. Tabi geleceğin bu günlerden kötü olacağını gördüğü için son dönemlerde Sayın Erdoğan’ın tavrına bakılırsa bir erken seçim havası da var. Baskın seçimi de Türkiye yaşayabilir. Bu ihtimalde giderek kuvvetleniyor. Bizde İYİ Parti olarak buna hazırlık yapıyoruz. Vatandaşımız ile birlikteyiz. Sayın Genel Başkanımız sürekli Türkiye’yi dolaşıyor. İlçelerine kadar dolaşıyor. Bizde Ekonomi Masası ve gurubu olarak Türkiye’yi kapsayan bir program başlattık. Geçen hafta Burdur ve Antalya’daydık. Önümüzdeki haftalarda bu programlarımız sürecek. vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz, çözüm önerilerimizi ortaya koyacağız ve inşallah gelecek ilk seçimde milletimizi rahatlatacak bir sonuç alınmasını sağlayacağız.”dedi.

 

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta ve beraberindekiler daha sonra Salıpazarı Tarım Kredi Kooperatifini ve Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber