Erhan Altından Değerlendirmeler

Erhan Altından Değerlendirmeler
TEKNİK DİREKTÖR ERHAN ALTIN: “DENİZLİSPOR MAÇININ ERTELENMESİ BİZİM İÇİN HAYIRLI OLDU” “KONYA’DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Denizlispor maçının ertelenmesi bizim için hayırlı oldu” dedi. 

 

Teknik direktör Erhan Altın, cumartesi akşamı yarıda kalıp ertelenen Denizlispor maçı hakkında açıklamalar yaptı. Altın, “Bazı maçlarımızda oyun durduktan sonra futbolcularımın konsantrasyonunun kaybolmasından dolayı puan kayıpları yaşadık. Bu konu hakkında çok araştırma yaptım. Elektrik kesintisi 5 dakikayı geçtikten sonra ben maçın oynanmamasını istedim zaten. Futbolcular soğuduktan sonra büyük oranda motivasyon kaybına uğruyoruz. Maçın ertelenmesi ile ilgili her iki kulüp olarak ortak bir karara vardık. 40 yıldır futbolun içindeyim. Bir bir hafta boyunca hem teori hem pratik olarak bu maça hazırlandık. Maç öncesi gerçekleştirdiğimiz toplantıda oyuncularımın üst düzeyde konsantre olduklarını görmüştüm. Ancak maç pazar gününe ertelenip oynansaydı aynı düzeyde konsantreyi yakalayabilecek miydik bilemiyorum. Maçın ertelenmesi bizim için daha hayırlısı oldu. Denizlispor maçına tekrardan normal yeni bir maç gibi hazırlanacağız inşallah. Çıkıp güzel futbolumuzu yeniden sergileyeceğiz” diye konuştu.
Erhan Altın şu bilgileri verdi: “Işıklar sönünce oyunun ilk durakladığı anda hakemin yanına gittim. Hocaya gidip ‘şu ortamda maç oynatılır, lütfen oynatalım’ dedim. Hakem de olumlu cevap vererek ‘oynatacağım’ zaten dedi. Ancak gerek maraton tribünü önündeki yan hakem gerekse kalecilerin görüş mesafeleri konusunda şikayetçi olmaları maçın duraklamasına neden oldu. Soyunma odasında 45-50 dakika bekledikten sonra da sahaya çıkıp sağlıklı bir oyun sergileyemezdik. İyi ki de ertelemişiz, hayırlısı olsun inşallah.”Konyaspor maçı hakkında da konuşan teknik patron Altın, “Konyaspor'un listesi ve CD’si elimizde. Gerekli analizleri yapmaya başladık. Konyaspor zaten bu ligin 4 5 tane hedefini belirlemiş takımından birisi. Güçlü ve oturmuş bir ekibe sahipler. Biz de bunları değerlendirip, Konyaspor'un artı ve eksi yönlerini masaya yatırıp futbolcularımla hem teori hem pratik olarak bunları çalışıp, hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Biz her zaman ne olursa olsun, içeride dışarıda futbolun bütün güzelliklerini, coşkusunu, istek ve arzusunu sahaya yansıtmak, artık bunu da sonuçlandırmak ve 3 puanla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor