Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Erdoğan’dan önce ve Erdoğan’dan sonrası

Erdoğan’dan önce ve Erdoğan’dan sonrası

İnanın yıllardır Çarşamba’yı hiç bu kadar sessiz ve sakin hiç görmedim. Görenin de olduğunu hiç sanmıyorum. Milletin sanki kanı çekildi sokakta yürüyecek dermanları kalmadı.

Veya Sebze- Meyve, Fındık gibi ürünlerin hasat mevsimi ile ramazan ayı çakışınca, Sokakta insan kalmadı. Kalanlar da zaten geçim derdi, ödemeler yüzünden yüzlerinden düşen bin parça oluyor. Yürüyenlerin hiç birisinde hareketlilik yok. Eskiden bu kadar sessizliği hiç hayra yormazlardı. Bu kadar keşmekeşliğin ardından geleceği olası olaylardan Allah hepimizi korusun.

Bu kadar sessizlik hiç hayra alamet değil. Bilmiş olun. Ama olsun be…

Bu sessizlik Cumartesi günü görün nasıl değişecek!: Herkes Cumhuriyet Meydanına akın akın giderler göreceksiniz. Nede olsa halk kendi cumhurunu ilk defa TBMM dışında kendisi seçecek.

Kimin umurumda ENFLASYON yıllar sonra yükselmiş. Mazot, benzin, gaz, elektrik falan filan zam hiç birisi umurunda değil. Siz asıl AĞUSTOS’tan sonrasını iyi izleyin. Ortalık göreceksiniz yangın yeri olacak. Bunu görmemek için inanın KÖT OLMAK gerekir. Bunu  Cumhurbaşkanlığı seçimine bağlamayın sakın.

Kim kazanırsa kazansın ülkenin geleceği hiç parlak değil. Çünkü her şey değişecek, değişmek zorunda kalacak. İlk tur, üçüncü tur fark etmez. Asıl sorun geçim, insanların maddi durumları derken herkes bir telaşa girecek ve gerilim artacaktır. Bunları anlayabilmek için müneccim olmaya gerek yok. Fal da açmaya ihtiyaç yok.

Ülke de sadece kıpırdayan İnşaat sektörü diğer tüm sektörler sıfır çekiyor. İnşaat sektöründe de görün patlama olursa kimse artık hiçbir şeyi dinlemeyecek. Asıl sorun seçimler sonrası ülkenin geleceğinin tablosu ne olacak.

Dut yemiş bülbül denilen Muhalefet, Başbakan ve Genel Başkanını kaybeden bir AK Parti, ekonomisi nasıl bir viraja gireceği belli olmayan Türkiye…

Çıkın bakalım işin içinden çıkabilecek misiniz? Bence herkes her olaya hazırlıklı olmalı. Çünkü gerilimden yararlanan, kaostan beslenenler köşeleri çoktan tuttu bekliyor.  Muhalefet, iktidar hepsi  bahane. Türkiye siyaseti bitmiştir bu biline. Bence bundan sonra ki hesapları yaparken şuna dikkat edin.  

Erdoğan’dan önce ve Erdoğan’dan sonrası…

Gerisi büyük bir hikaye…

Göreceksiniz….

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi