Erdoğan'dan CHP, MHP ve BDP'ye eleştiri

Erdoğandan CHP, MHP ve BDPye eleştiri
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu’nun memleketi Yozgat’ta yaptığı konuşmasında CHP, MHP, ve BDP'yi eleştirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu’nun memleketi Yozgat’ta yaptığı konuşmasında, "Cumhurbaşkanını halk mı seçsin dediğimizde buna 'hayır' diyen CHP, MHP, BDP idi. Şimdi bunlar hangi yüzle halka gelecekler? Bunu halkımıza anlatmak lazım" dedi.

Başbakan Erdoğan, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde, eşi Emine Erdoğan ile vatandaşları selamladı. Erdoğan, “Bugün yine bir farkı ortaya koyuyorsunuz. Bugün yine kabuğa sığmıyorsun Yozgat. Allah yol arkadaşlığımızı daim kılsın. Adeta sandıkları patlattınız. Cumhurbaşkanını halk mı seçsin dediğimizde buna 'hayır' diyen CHP, MHP, BDP idi. Şimdi bunlar hangi yüzle halka gelecekler? Bunu halkımıza anlatmak lazım. Seni cumhurbaşkanı seçmeye layık görmeyen bu adamlar hangi yüzle karşınıza gelecekler. Bir manevra yaptılar. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu bir araya geldiler. Partideki arkadaşlarının bile cumhurbaşkanı adayı kim olacak haberleri yok. Bir yerlerde muhabbet ettiler. O muhabbetin neticesinde bir isim ortaya koydular. 22 Şubat’ta Yozgat’a gelmiştim. 30 Mart’ta Yozgat’ta bir ilk yaşandı. Seçimin hemen arkasından Boğazlıyan’a geldim. Şimdi bir kez daha Yozgat’a geldim. 12'nci gelişim. Çünkü sadece AK Parti ile gelmedim. AK Parti öncesinde de benim Yozgat’ta hatıralarım var. 10 Ağustos’ta seçim yapılacak. Seçimler için bugün Yozgat’ta kardeşlerimizle buluşuyoruz. Bugün burada 10 Ağustos’ta sandıkların neticesini bu meydanda görüyoruz. Yozgat cumhurbaşkanını şimdiden belirlemiş. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah 10 Ağustos seçimlerini milletimiz ve vatanımız için hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir