Erdoğan oyunu kullandı, hemen oraya gitti!

Erdoğan oyunu kullandı, hemen oraya gitti!
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan ve ailesi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullandı. Ardından annesinin mezarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra anne babasının mezarını ziyaret etti.Erdoğan, ziyaret sırasında mezarlıkta gördüğü 2.5 yaşındaki Kerem’e oyuncak hediye etti.

Başbakan Erdoğan, Üsküdar’daki Saffet Çebi İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandıktan sonra eşi Emine Erdoğan’la birlikte Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Anne ve babasının mezarını ziyaret eden Erdoğan, mezarlıkta gördüğü Şahin ailesinin 2.5 yaşındaki çocukları Kerem’e oyuncak verdi. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 06 BV 8543 plakalı otomobille mezarlıktan ayrıldı.

ERDOĞAN OYUNU KULLANDI BU MESAJI VERDİ

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan ve ailesi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullandı. Erdoğan eşi, kızları ve damadıyla birlikte oyunu kullanmak için Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'na geldi. 3245 nolu sandıkta oy verdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Erdoğan şu açıklamayı yaptı;
-"Milletimiz aracısız olarak kendi Cumhurbaşkanını seçiyor. Bu bakımdan çok çok önemli. Ve gerçekten sakin diyebileceğim ama coşkulu, heyecanlı bir süreç geçirdik.  İnanıyorum ki milletimiz birçok şeyleri değerlendirme fırsatını buldu, geçmişi, bugünü, yarını...
Türk demokrasisi için, ülkemizin her alanda geleceği için önemli bir kararı verecek. Bu karar da tabii seçilmiş bir cumhurbaşkanı ile seçilmiş bir hükümetin el ele vermek suretiyle kararlı bir şekilde Türkiyemizi 2023'e, 2053'e ve 2071'e taşıması açısından önem arz ediyor".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset