Erdoğan: 'Davutoğlu, emanetçi değildir'

Erdoğan: Davutoğlu, emanetçi değildir
Başbakan Erdoğan AK Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmasında 'Davutoğlu’nun üstleneceği vazifeyi hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Sayın Davutoğlu, emanetçi değildir.' dedi.

2. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan AK Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde partililere sesleniyor.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

 

12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına, kongreye katılanları selamlayarak başladı.

Erdoğan, geçmişte partinin kuruluşunda bir küçük yavrunun bir altın gönderdiğini hatırlatarak, "Kızımız diyor ki benim altınım yok ama benim de sevgim var, kabul eder misiniz diyor. Yurt içinden ve yurt dışından kongremize katılan misafirler, sevgili yol arkadaşlarım, kader arkadaşlarım, genç kardeşlerim, değerli hanım kardeşlerim, değerli beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Allah’ın selamı rahmeti bereketi hepinize, hepimize olsun diyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin birinci olağanüstü kongresinin milletimiz demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum. Tüm delegelerimize, AK Parti mensuplarına, her bir kardeşime, hem Ankara’ya hem kongre salonumuza hoş geldiniz diyorum" dedi.

13 yaşındaki AK Parti teşkilatının kuşkusuz her türlü övgüyü ziyadesiyle hak etiğini belirten Erdoğan, "Teşkilatamızda görev yapmış bugün aramızda bulunmayan ahirete intikal etmiş kardeşlerimi rahmetle yad ediyorum. Mekanlarının cennet olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Bu hareket hanım kardeşlerimizle güç kazandı. Yüreklerini ortaya koymalarıyla bugünlere ulaştı. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Sevgili gençler, yüreği ak, bahtı ak gençler sizi yürekten selamlıyorum. Yarınlarımız olan, geleceğimiz olan, umudumuz olan gençler istikbalin siyasetçileri yarının idarecileri bugün sizleri çok farklı çok daha samimiyetle muhabbetle selamlıyorum. Sınır karakollarında gözünü değil gönlünü namlunun ucuna koyarak vatanının nöbetini tutan genç mehmetçikleri, askerimizi, polisimizi özellikle selamlıyorum" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir