Erdoğan: Bedelli askerlik gündemimizde

Erdoğan: Bedelli askerlik gündemimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazı çıkışı bedelli askerlik konusunun gündemde olduğunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili "İnşallah seçimlerden sonra bunu Türk Silahlı Kuvvetleri ile oturacağız, konuşacağız. İhtiyaç nedir? Yaş sınırları ne olacak? Bunları belirledikten sonra da bunun adımını atacağız. Yani gündemimizde var." dedi.

Kalıcı Bedelli askerlik ile ilgili bir soruya ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O tabii çok ayrı konu. Kalıcı bir bedelli askerlikten öte bedelli askerliğin sınırı ne olacak , şartları ne olacak. Bunu belirleyecek olan siviller olmaktan öte Genelkurmay Başkanlığı.Onlara oturacağız konuşacağız. Genelkurmay başkanlığımız bize şu kadar asker gerekiyor dediği zaman bunu bir kenara koyamayız. Türkiye ’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ciddi oranda profesyonel orduya geçmiş durumda . Hala da devam ediyor. Bedelli askerlikle ilgili bir ihtiyacın olduğu ortada.Temennimiz o ki inşallah bunu seçimlerden sonra silahlı kuvvetlerle konuşacağız. İhtiyaç nedir, yaş sınırları nedir bunu belirledikten sona bir adım atacağız. Gündemimizde var" dedi.

BELLİ Kİ ORTADA BİR İHTİYAÇ VAR

Türkiye'de şu anda zaten bizim silahlı kuvvetlerimiz ciddi oranda profesyonel orduya geçmiş durumda hala da devam ediyor. Ama şimdi bu bedelli askerlikle ilgili de bir ihtiyacın olduğu ortada. Temennimiz o ki inşallah seçimlerden sonra bunu Türk Silahlı Kuvvetleri ile oturacağız, konuşacağız. İhtiyaç nedir? Yaş sınırları ne olacak? Bunları belirledikten sonra da bunun adımını atacağız. Yani konu gündemimizde"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir