Erdem Okan, gazetemizde

Erdem Okan, gazetemizde
24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı olan İşadamı- Kimyager Erdem Okan, gazetemize ziyarette bulundu

Çarşamba ilçesine gelen MHP Samsun Milletvekili aday adayı Erdem Okan, gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i ziyaret eden Okan'a MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette sıcak karşılamasından dolayı Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'e şükranlarını sunan Erdem Okan, erken seçim nedeniyle hızlı bir çalışma süreci yaşadıklarını, partisinin takdiri ile aday olarak gösterilmesi ile birlikte gece-gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettireceğini aktaran Erdem Okan, gazetelerin kendilerinin tanıtımında önemli bir yardımcıları olduğunu söyledi.

erdem-okan,-gazetemizde-(4).jpg

erdem-okan,-gazetemizde-(3).jpg

Çarşamba ilçesinde günlük olarak yayınlanan Haber Expres Gazetesi'ne yayın hayatlarında başarılar dileyen Okan,Şeker ile yaptığı bir süre sohbetin ardından gazete binasından ayrıldı.

ŞOFÖRLER ODASI'NA ZİYARET

Ziyaretleri kapsamında Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası'na da giden MHP Milletvekili aday adayı Erdem Okan, Başkan Musa Bala'yı ziyaret etti. Başkan Bala, ziyaretleri dolayısıyla Erdem Okan'a şükranlarını sunarak, başarı dileklerinde bulundu. Bir süre yapılan sohbetin ve bilgi alışverişinin ardından ziyaret son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER - Nurhan GÜZEL

erdem-okan,-gazetemizde-(1).jpg

 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber