Ercan Kaynak Toprağa verildi

Ercan Kaynak Toprağa verildi
Samsun AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi, Çarşamba İlçe, İl Yönetim Kurulu üyesi, Durmuş Sezgin’in kardeşi

Ercan Kaynak, önceki gece aracı ile yaptığı kazada hayatını kaybetti. Cenazesi dün öğle namazına müteakip toprağa verildi

Samsun AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Durmuş Sezgin’in Kardeşi Ercan Kaynak, önceki gece aracı ile birlikte Samsun’dan Çarşamba yönüne geldiği sırada Gelemen Mevkiinde aracının su birikintisine çarpması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında meydana gelen kazada aracından dışarıya fırlayarak hayatını kaybetmişti. Olayda hayatını kaybeden Ercan Kaynak’ın cenazesi önce Çarşamba Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

ercan-kaynak-topraga-verildi-(2).jpg

Kaynak’ın cenazesi için dün öğle saatlerinde Irmaksırtı’nda ki evinin önünde tören düzenlendi. Tören sonrasında aynı yerde bulunan Sarı Kadı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarı Kadı Mezarlığı Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Yapılan Cenaze törenine, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Çarşamba AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Köse ve İlçe yöneticileri, Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’in yanı sıra çok sayıda akrabası ve dostları katıldı. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kulu olarak hayatını kaybeden Ercan Kaynak’a Allah’tan rahmet, geride kalan kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Haber- Foto: Serkan Karahan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber