Erbakan’ın bize bıraktığı en büyük miras Milli Görüş’tür

Erbakan’ın bize bıraktığı en büyük miras Milli Görüş’tür
Saadet partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda ‘Yeni Dünya ve Erbakan’ı Anma ‘konferansı düzenlendi. Konferansta söz alan Saadet Partisi Çarşamba İlçe başkanı İdris Çakır, “Erbakan’ın bize bıraktığı en büyük mir

 

HABER-FOTO: BURAK ÇALIŞKAN

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta açılış konuşması yapan Saadet Partisi Çarşamba İlçe başkanı İdris Çakır, “bu ülke adına mili olan ne kadar unutulmuş değerler varsa, bin yıllık İslam âlemine hizmet etmiş olan bir milletin evladı olarak, kaybedilmiş değerleri yeniden hayata geçirmek için siyasi hayatı boyunca mücadele verdi. Bize de milli görüş hareketi bıraktı. O görevini yaptı gitti. Şimdi görev bizlerde, bizde bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Daha sonra açıklama yapmak üzere kürsüye çıkan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var yaptığı konuşmada, “biliyorsunuz ki Erbakan hocanın en büyük mücadelelerinde biri diğer partilerin yanlışlarını kapatmak içinde mücadele etmişti. Bizim metotlarımız iftira etmek değil ispat etmekti. Diğer partilerin yanlışlıklarını ispatlayarak ortaya çıkarıyordu. 12 Eylül darbesi ile Türkiye’nin sağ-sol çatışmasına sürükleyen bir yapının içerisinden tek başına iktidara geleceğini bilen Siyonist Turgut Özal ve ekibini değiştirdi” dedi.

Daha sonra Filistin’de, Hindistan’da, Suriye’de Müslümanlara yapılan işkencelerle alakalı Sinevizyon gösterisi yapıldı.

Konferansta ayrıca, MKYK üyesi Cemil Çolak kürsüye çıkarak ‘Yeni Dünya’ konusu hakkında açıklama yaptı. Çolak yaptığı açıklamalarda, “ bu davada asıl gayemizin, çalışmalarımızın tek bir yönü vardır o da şükür mesafesidir. Biz asla işi hafife alamayız. Tuttuğumuz işi severek yaparız. İşlerimiz gönülden yaparsak rabbimiz bizden memnun olur. Müslüman eşittir dert edinen insan demektir az önce izlediğiniz görüntülerde o çocukların, o annelerin ağlamaları, çığlıkları o insanlara onu yapanlar nasıl insanlardır. İşte biz bunlara karşı mücadele vermeliyiz” dedi.

Saadet partisi Çarşamba İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa, MKYK üyesi Cemil çolak, ÇTSO Başkanı Yusuf Kefeli, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır ve çok sayıda partili katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber