Erbaa iki kere hata yaptı

Erbaa iki kere hata yaptı
Tokat Erbaa spor: 1 – Çarşambaspor: 2

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeşil beyazlı takımımız deplasmanda karşılaştığı Erbaa spor karşılaşmasını 2-1 kazandı. Maç sonunda çıkan olaylarda bir futbolcu ve bazı basın mensupları hafif şekilde yaralandı. Taraftarlar saatlerce tribünlerde bekletildi

HABER MERKEZİ

BAL Liginin son günlerinde oluşturulan Çarşambaspor kadrosu her geçen gün zirveyi daha çok sevmeye başladı. Kendi evinde geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Sivas Zara spor takımını farklı yenerek liderliğini devam ettiren Yeşil beyazlılar bu hafta deplasmanda Tokat Erbaa spor ile karşı karşıya geldi.

Erbaa spor takımı ile mücadeleye başlayan Çarşambaspor ilk dakikalarda saha zemininin çok kötü olması nedeni ile zorlanmaya başladı. Sahaya alışık olan ev sahibi ekip takımı oyuncuları Çarşambaspor takımına karşı dirençli ve mücadele dolu bir maç sergilemeye başladılar. Kontra ataklarla Çarşambaspor defansını sıkıştıran Erbaa spor futbolcuları maçın 9 dakikasında ilk golü bularak bir anda oyunda 1-0 öne geçti.

Bu dakikalardan sonra oyunda dengeyi kuran ve yavaş yavaş sahaya alışan Çarşamba spor oyuncuları ilk yarının 38. Dakikasına kadar rakipleri karşısında önce oyunun hakimiyetini ele almaya uğraştı sonrasında ise gol bulmanın hesaplarını yapmaya başladı. Oyunda ilk dakikalarda denk bir mücadele sergilemelerine rağmen ilk yarının 38. Dakikasına kadar sürdürdü. Maçın 38. Dakikasında gelişen atakta Çarşambaspor’lu oyuncu Gökhan oyunda dengeyi sağlayan golü atarak durumu 1-1 e taşıdı. Bu golden sonra ilk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 lik skorla girdiler.

Maçın ikinci yarısında saha da biraz daha kendini ve ağırlığını hissettirmeye başlayan Çarşamba spor Erbaa spor takımını kendi sahasına hapsetmeye ve baskılı bir oyun sergilemeye başladılar. Özellikle sağ kanattan çıkan Çarşambaspor, Erbaa spor kalesinde ve ceza sahası içinde gol pozisyonlarına girdi ama gole bir türlü ulaşamadı. Ataklar devam ederken maçın 78 dakikasında bu defa sahneye Ceyhun çıktı ve attığı golle durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra statta taraftarlar arasında da gerilim arttı.

Maçın bitimine 2 dakika kala Halim 2 sarı kartını görerek takımını Kırmızı kartla 10 kişi kalmasına neden oldu. Uzatmalarla birlikte son yaklaşık 5 dakikayı 10 kişi sürdüren Çarşambaspor hakemin bitiş düdüğü ile sahadan 3 puanla ayrılmayı ve liderliğini sürdürmeyi başardı.

Maçın bitişi ile Erbaa spor taraftarları da Çarşamba spor taraftarlarına tribünlerden sözlü sataşmalara başladılar. Hakemin bitiş düdüğü ile sahadan ayrılmakta olan Çarşambaspor’lu oyuncular soyunma odasına yönelirken tribünlerden atılan bir taş Burak’ a isabet etti. Burak’ın yüzüne gelen taşla Burak yere yığılırken onu görüntülemek isteyen Çarşambalı gazetecilere de taş isabet etti. Taşlardan gazetecilerin de etkilendiği ve bazı gazetecilerin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Bu arada stattan çıkan Erbaa spor taraftarları Çarşambaspor yöneticisi Esat Akkaya’nın aracına da taşlı saldırıda bulundular. Saldırıda Akkaya’nın aracının camını kıran taraftarlara polis müdahale etti.

Çarşambaspor taraftarlarını ise tribünlerden çıkartmayan Polis taraftarları yaklaşık 2 saate yakın tribünlerde bekletti. Stadyuma Erbaa spor taraftarlarının çıkartılarak Çarşamba spor taraftarlarının emniyeti alındıktan sonra Polis kontrolünde tribünlerden indirilerek otobüslerle ve özel araçları koruma altında İlçe dışına kadar çıkartıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor