Erasmus öğrencilerinden ziyaret

Erasmus öğrencilerinden ziyaret
Çarşamba Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ‘Beslenmenin Dijital Yolculuğu’ projesi çerçevesinde Macaristan Budapeşte, Çekya Prag ve Almanya Dorsten’te staj yapacak

Çarşamba Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunan 2023-1-TR01-KA122-VET-000127945 nolu ‘Beslenmenin Dijital Yolculuğu’ adlı Mesleki Eğitim Öğrenicileri ve personeli hareketlilik projesi kapsamında yurt dışında staj yapacak. Projede yer alan öğretmen ve öğrenciler Macaristan Budapeşte, Çekya Prag ve Almanya Dorsten’te staj görecek.

Proje kapsamında Macaristan Budapeşte, Çekya Prag ve Almanya Dorsten’te staj yapacak olan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, proje konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Projede yer alan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir; “Beslenmenin Dijital Yolculuğu projesi kapsamında Macaristan Budapeşte, Çekya Prag ve Almanya Dorsten’te bulunan yurtdışı staj faaliyeti gerçekleştirilecek olan öğrencilerimiz, yönetici ve öğretmenlerimiz ile birlikte bizleri ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, farklı kültür ve insanları tanıma, yurtdışı yaşam deneyimi kazanma ve eğitim gördükleri dallarda kendilerini geliştirme adına önemli bir kazanım elde edecek. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber