Engelsiz Çarşamba için Ritim Gösterisi

Engelsiz Çarşamba için Ritim Gösterisi
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği(ÇABED) tarafından düzenlenen organizasyonda Çarşamba Tarihi Köprü üzerinde ritim gösterisi yapıldı.

 

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği(ÇABED) 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Dolayısıyla Çarşamba Tarihi Köprü üzerinde ünlü ritim ustası Okay Temiz, Yamar Thiam ve Algo Ritmo Perküsyon grubu tarafından ritim gösterisi yapıldı.

Engelsiz Çarşamba İçin ritim gösterisi adı altın da düzenlenen gösteriye yüzlerce Çarşamba’lı ve engelli katılırken Çarşamba Tarihi Köprü üzerinde tam bir ritim gösterisi yapıldı. Herkes ellerinde kendi yaptıkları aletlerle ritim tutarken Okay Temiz ve grubu eşliğinde ritim çalındı.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz Tarafından yapılan açıklamada, “10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla, engelsiz Çarşamba isimli bir etkinlik düzenledik. Üyelerimiz yaklaşık bir aydır kendi yaptıkları araçlarla derneğimizde ritim çalışıyorlar. Amacımız engellilerin sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak” dedi.

Etkinliğe Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’da katılarak grupla birlikte o da ritim çaldı.

Okay Temiz, Yamar Thiam ve Algo Ritmo Perküsyon Cemil Şensoy Kültür Merkezinde konser verdi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve Aile ve Soysal Yardımlaşma il Müdürü Murat Yıldırım’ın da katıldığı konserde dinleyicilere ritim dolu bir gece yaşatıldı.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği tarafından yaklaşık bir aydır hazırlanan ritim grubu da sahne alarak grup ile birlikte müzik yaptı.

Diğer Görseller İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber