ENGELLİLER KİTAPLA GİTTİ MAVİ KAPAKLA DÖNDÜ

ENGELLİLER KİTAPLA GİTTİ MAVİ KAPAKLA DÖNDÜ
Çarşamba Bedesel Engeliler Derneği’nde Çarşamba’da bu yıl eğitim-öğretime başlanan Ataköy İlköğretim okuluna anlamlı kitap yardımı.

 

Samsun’un Çarşamba İlçesinde geçtiğimiz yıl kasım ayında Eğitim-Öğretime başlanan Çarşamba Ataköy İlköğretim Okulu’na Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nden(ÇABED) kitap desteği. ÇABED kadın kollarına bağlı bir öğretmenin ataköy ilköğrtim okulunda görev yapmasından kaynaklı ÇABED kadın kolları tarafından organize edilen kitap toplama kampanyasıyla toplanan kitaplar okulun yeni açılacak olan kütüphanesine teslim edildi.

ÇABED Başkanı Kerim Deniz yaptığı açıklamada, “Kadın Kollarımızla birlikte Ataköy İlköğretim okulunu kardeş okul seçtik. Bundan kaynaklı kadın kollarımızın başlattığı kitap kampanyası neticesinde  toplamış olduğumuz kitapları bugün teslim ediyoruz. Buradaki öğrencilere faydalı bir iş yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

Okul Müdürü Murat Aktaş’ta yapmış oldukları desteklerden kaynaklı ÇABED üyelerine teşekkür etti.

ÇABED üyelerine süpriz

ÇABED üyelerinin topladıkları kitapları okul kütüphanesine teslim etmelerinin ardından okul yönetmide ÇABED üyelerine süpriz yaptı. Çarşamba Ataköy İlköğretim okulunda kampanya başlatan okul öğretmenleri ve öğrencileri 1 ay gibi kısa bir sürede topladıkları 20 bin mavi kapağı ÇABED üyelerine, ihtiyacı olan engellilere tekerlekli sandalye alabilemeleri için teslim etti.

 

untitleghd-3.jpg

untitledd-3.jpg

untitgled-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber