Engelliler ‘Grafik Tasarım’ öğreniyor

Engelliler ‘Grafik Tasarım’ öğreniyor
İş-Kur ve Çarşamba halk eğitim merkezi tarafından düzenlenen ve Çarşamba Bedensel Engelliler derneği üyelerine verilecek olan Grafik Tasarım Kursu Hacı Yılmaz İlköğretim okulunda başladı

 

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği(ÇABED) tarafından organize edilen, İş-Kur ve halk eğitim merkezi tarafından koordine edilen bedensel engellilere yönelik grafik tasarım kursu Hacı Yılmaz ilköğretim okulu bilgisayar laboratuvarında başladı.

10 kursiyerin yaklaşık 400 saat ders göreceği kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek. ÇABED’in desteği ile hayata geçen kursta, kursa katılan öğrencilere ise günde 25 lira ücret ödenecek. ÇABED Başkanı Kerim Deniz, kursun hayata gelmesinde desteklerini sunan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur’a teşekkür ederken, “ÇABED her şekilde engellinin yanında ve engellileri hayata kazandırabilmek için her türlü çalışmayla engellilerin hizmetindeyiz” dedi.

Cahit Girginel tarafından verilen kursta öğrencilere, freehand,  illustrator ve Photshop programları öğretilecek. Günümüz iş dünyasının en modern mesleklerinden biri olarak gösterilen Grafik Tasarım mesleği engellilere de önemli bir iş sahası yaratacak.

engelliler-(1).jpg

engelliler-(2).jpg

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber