Engelli vatandaşın ailesinden anlamlı hareket

Engelli vatandaşın ailesinden anlamlı hareket
Çarşamba ilçesinde hayatını kaybeden engelli bir vatandaşın akülü aracı, ilçede bulunan engelliler derneği aracılığıyla başka bir engelli vatandaşa verildi.

Geçtiğimiz yıllarda Canik Belediyesi’nin katkılarıyla Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği tarafından verilen akülü araç kullanan engelli Mehmet Uçar’ın hayatını kaybetmesi sonrası, ailesi akülü aracını Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne iade etti. Dernek yönetimi ise, iade edilen akülü aracı 7. Sınıf öğrencisi engelli bir gence vererek hayata tutunmasında yardımcı oldular.

Canik Belediyesi'nin katkılarıyla Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nce akülü araç dağıtımı gerçekleştirilmişti. Dağıtılan akülü araçlarından birini kullanan dernek üyesi Mehmet Uçar’ın hayatını kaybetmesinin ardından Uçar’ın ailesi örnek ve duyarlı bir davranış sergileyerek aracı Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne iade etti. Dernek başkanı Mustafa Uçar, ailenin başka bir engellinin hayata tutunması için gösterdiği duyarlı davranış karşısında aileye şükranlarını sunarak, teşekkür etti.

 

Dernek yönetimine iade edilen akülü engelli aracını ise Çarşamba ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hasan Arslan’a tahsis edildi. Akülü aracı almanın mutluluğunu yaşayan 7. Sınıf öğrencisi Hasan Arslan, dernek başkanı Mustafa Uçar ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber