ENGELLİ RESSAMIN TEK HAYALİ YAPTIĞI RESMİ BAŞBAKAN’A HEDİYE ETMEK

ENGELLİ RESSAMIN TEK HAYALİ YAPTIĞI RESMİ BAŞBAKAN’A HEDİYE ETMEK
Samsun'da doğuştan cam kemik hastası olan, Başbakan hayranı engelli ressam Muammer Koç, Samsun mitingini duyar duymaz başladığı resmi Başbakan Erdoğan’a hediye edebilmek için yetkililerden yardım istiyor.

Atakum ilçesinde yaşayan doğuştan cam kemik hastası olan 31 yaşındaki Muammer Koç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı görebilmek için 1 dakika istiyor. Açılışlar yapmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Temmuz Cumartesi Samsun’a geleceğini duyan Muammer Koç, vakit kaybetmeden Başbakan’ın ahşap yakma resmine başladı. Duyduğu günden buyana gece-gündüz çalışan Muammer Koç, Başbakan’ın Cumhurbaşkanlığı forsu ile çizdiği resmini bitirmeye çalışıyor. Tek hayali bitireceği resmi Başbakan’a hediye edebilmek ve 1 dakika canlı görebilmek. Ahşap yakma resmini gece-gündüz uyumadan yüzde 50’sini tamamlayan engelli ressam Muammer Koç, 5 Temmuz’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı görebilmek için meydanda olacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen Muammer Koç, “Ben Başbakanımızı 1996 yılından bu yana takip etmekteyim. Bu zamana kadar Başbakanımızın Samsun’da yapmış olduğu tüm mitingleri kaçırmadım. Ona çok hayranım. Ben Samsun’a geleceğini öğrenince çok sevindim. Bu yüzden vakit kaybetmeden ona bir hediye sunabilmek için ahşap yakma resmine başladım. Ben onun bütün mitinglerine gittim ama güvenlik çemberi olduğu yanına hiç yaklaşamadım. Ama ben onu yakından çok görmeyi çok istiyorum. Bu yüzden hazırlamış olduğum hediyeyi Başbakanımıza verip onunla 1 dakika görüşmek istiyorum” dedi.

engelli-ressam.jpg

engelli-ressam2.jpg

engelli-ressam3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir