Engelli Nisanur'a sürpriz

Engelli Nisanur'a sürpriz
Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gökçeli İlkokulu 3/A sınıfında bulunan engelli Nisanur Okur' a karnesini sınıf arkadaşları ile sınıf Öğretmeni öğrencisinin evine ziyaret edilerek karnesi verildi

Salıpazarı ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Merkez Gökçeli  İlkokulu 3/ A sınıfı öğrencilerinden engelli Nisanur Okur' a Öğretmeni Adnan Tokat ve sınıf arkadaşları karne törenleri öncesinde sürpriz yaparak evinde ziyaret ettiler. Nisanur Okur'un Merkeze bağlı Düzköy Mahallesinde bulunan evinde yıl boyunca normal eğitim saatleri sonrasında evine giderek eğitim veren Sınıf Öğretmeni Adnan Tokat ve sınıf arkadaşları ziyarette engelli arkadaşları Nisanur Okur' a çeşitli hediyeler verdiler. Hediyelerini sevinçle açarak inceleyen Nisanur Okur' a son sürprizini sınıf Öğretmeni Adnan Tokat ilk yarı karnesini vererek yaptı.

Sınıf arkadaşlarına evinde bulunan tahtaya bazı  yazılar yazarak aldığı eğitimi gösteren Nisanur Okur'un başarı dolu karnesini sınıf arkadaşları ile birlikte almasına sevinmesi sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşlarına ve Öğretmeni Adnan Tokat' a teşekkür eden Okur, karne heyecanını arkadaşlarından sonra ailesi ile kutladı. Sınıf Öğretmeni Adnan Tokat, "Nisanur yürüme engelli olması nedeni ile sınıfta arkadaşları ile eğitim alamamakta olmasından kaynaklı normal eğitim saati sonrasında her gün evine gelerek eğitimini aksatmadan vermekteyim. Başarılı bir öğrencim olan Nisanur'a mezun olana kadar böyle eğitim vermek benim için hem mutluluk vererek hem de bir onurdur. Nisanur'un eğitimini tamamlayarak topluma kazandırılması en büyük hedef ve amacımızdır. Karnesi de başarı dolu olması ayrı bir güzellik. Minik öğrencime başarılar diliyorum" dedi.

Evde eğitim gören Nisanur Okur konusunda gazetemize açıklama yapan Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, "İlçemizde geçtiğimiz yıl bir öğrencimiz başka bir rahatsızlığı nedeni ile evde eğitim alıyordu. Şükür o öğrencimiz hastalığını atlatarak bu yıl sınıf arkadaşları ile eğitimine devam ediyor. Bu yıl da ilçemizde evde eğitim alan tek öğrencimiz Nisanur Okur'dur. Kendisine Sınıf Öğretmeni Adnan Tokat, hiç üşenmeden, aksatmadan ve şevkle evinde normal saatler dışında her gün eğitimini veriyor. Bu bizler içinde, sınıf Öğretmeni içinde büyük bir mutluluktur. Kendisine bu özverili çalışmasından kaynaklı teşekkür ediyorum." dedi.

Okur, "Nisanur Okur öğrencimizin de karnesinin başarı dolu olduğunu öğrendim. İlçede ki yoğun işlerimizden kaynaklı ziyarete ben gidemedim ancak minik öğrencimizin sınıf arkadaşlarının ziyareti ile yıl sonu karnesini aldığını ve mutluluğunu öğrendim. İnanıyorum ki bu başarısı daim olur. Kendisine başarı dilerken, bu güzel tabloyu yaşatan herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Gelecek nesillerimizin engel, hastalık demeden bilinçli ve sağlıklı bilgilerle dolu modern çağa uyduran nesil oalrak bilgi, kültürlü bir nesil olması adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu minvalde tüm eğitim camiasında gönülden mücadele veren öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Umarım öğrencilerimiz de ilk yarı tatilini okuyarak, çalışarak ama dinlenmiş olarak ikinci yarıya hazırlanarak başarılı bir eğitim dönemi ile yıl sonunu taçlandırırız" şeklinde konuştu.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir