Ender Gür'den VEFA turu

Ender Gür'den VEFA turu
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ilçeye önemli hizmetleri olan iş insanları ve siyasilerle istişarelerde bulunup, ebediyete intikal edenleri de mezarı başında andı

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, hem seçim çalışmalarını, hem de vefa turlarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekiler, Çarşamba'da eğitime büyük destekleri olan iş insanı Mustafa Kemal Güneşdoğdu'yu mezarı başında andı.


ender-gur-nazif-kilic-mezar-ziyareti.jpg

ender-gur-trafik-kazasi-ziyareti.jpeg
VATAN EVLATLARINA DUA
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, OMÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, öğretim görevlileri ve ilçe protokolünün de katıldığı Göğceli Mezarlığı'ndaki anma sonrası, şehitliğe geçilip, vatan evlatlarına da dualar edildi.

ender-gur-is-insanlari-ziyareti-2.jpegNAZİF KILIÇ UNUTULMADI
Vefa turunda bir sonraki durak Nazif Kılıç'ın mezarlığı oldu. 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve ilçeye büyük hizmetleri olan Kılıç, mezarı başında anıldı. Samsun eski milletvekili ve Çarşamba eski Belediye Başkanı Cemal Alişan da işyerinde ziyaret edilip, kendisiyle seçim öncesi istişarelerde bulunuldu.ender-gur-cemal-alisan-ziyareti.jpeg

ender-gur-ahmet-yilmaz-ziyareti.jpeg
ÜRETİM VE İHRACAT
Trafik kazası geçiren AK Parti Gençlik Kolları üyesi Furkan Demirbilek de unutulmayarak evinde ziyaret edildi. Geçmiş dönemlerde AK Parti ilçe başkanlığı ve TSO başkanlığı yapan Ahmet Yılmaz ile birlikte devam eden vefa turu sonrası ilçenin önde gelen fındık fabrikalarına da gidilip, üretim ve ihracata yönelik fikirler alındı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir