ENDER GÜR; ‘TÜRKİYE YÜZYILINA SAMSUN VE ÇARŞAMBA DAMGASI VURACAĞIZ’

ENDER GÜR; ‘TÜRKİYE YÜZYILINA SAMSUN VE ÇARŞAMBA DAMGASI VURACAĞIZ’
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşamba İlçesinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti’nin Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ender Gür, Çarşamba İlçesinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. İlçe Parti binası önünde gerçekleştirilen buluşma da AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Alper Yalçın, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

‘Sevgili Çarşamba, aşkım Çarşamba, Sevdam Çarşamba, Memleketim Çarşamba’ diyerek konuşmalarına başlayan AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür; “31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun’umuzun göz bebeği Çarşambamız da Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmenin gururunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Bizi bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Adayımıza ve İl Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu görevin bize yüklediği sorumluluğu biliyorum. Ne kadar kutsal bir görevin şahsıma tebliğ edildiğini biliyorum.” dedi.

‘Polemik değil, İşimizi yapacağız’
‘Türkiye de şahit olduğumuz hiçbir seçim bir öncekinden değersiz olmadı. Şimdi yeniden bir seçim atmosferine giriyoruz. Bu seçimde önceki seçimler kadar önem arz ediyor’ diyerek konuşmalarına devam eden Başkan Adayı Ender Gür şunları söyledi; “Türkiyemiz, Samsunumuz ve Çarşambamız için bu seçimin üç temel taşı bulunuyor. Bunlardan birincisi yaşadığımız bu Coğrafya. Biliyorsunuz yaşadığımız Coğrafyanın etrafımız ateş çemberi. Bu coğrafyada ayakta kalabilmek için, bu coğrafya da çocuklarımıza, torunlarımıza güvenli ve güçlü bir Ülke bırakabilmek için güçlü bir Devlet olma zorunluluğumuz vardır. Güçlü Devletin güçlü lideri olma zorunluluğu vardır. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın herhangi bir seçimden güçsüz çıkmasını bekleyenler, hemen akabinde Devletimizin zayıflamasını bekleyenler dış bedbahtların olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden diyorum ki kalbinde ayrı bir yeri olduğunu bildiğimiz Cumhurbaşkanımıza 31 Martta Çarşamba’dan bir kez daha en güçlü desteği vereceğiz. Bu seçimlerin ikinci önemli noktası da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Çarşambanın yiğit evladı ve gururu Halit Doğan kardeşimiz Büyükşehir Belediyesine aday gösterildi. Kendisi Çarşamba da yürütmüş olduğu hizmeti büyüterek, geliştirerek 17 İlçeye yaymak için görevlendirildi. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığı zaman bir Çarşambalı kardeşimize 17 İlçe arasında en büyük oyu vermesi gereken yer Çarşamba’dır. O yüzden bizim ikinci yükümlülüğümüz de Halit Doğan Başkanımıza buradan en büyük desteği verme yükümlülüğüdür. Üçüncüsü ise Çarşambamızın geldiği noktayı hepimiz biliyoruz. Özellikle AK Belediyecilik ile tanıştığı günden itibaren her geçen yıl Çarşamba aklınıza gelebilecek her bakımdan büyüyerek ve gelişerek yoluna devam ediyor. Bakın geldiğimiz nokta itibari ile Çarşamba bugün Organize Sanayi ve Tekstil Kent konuşuyor. Çarşamba bugün işsizliği sıfıra indirmenin planlarını yapıyor. İşte bu fabrikalar iş demek, istihdam demek, şehrin ekonomisini büyütmek demek. Spordan sanata, kültürden turizme, altyapı hizmetine kadar son dönemde gıpta ile bakılan bir Çarşamba var. Şartlar ve ihtiyaçlar değişiyor. Bu ihtiyaçlara göre gerek merkezi hükümet yatırımlarının, gerekse Büyükşehir Belediyesi yatırımlarının Çarşamba da kesilmeden devam etmesine ihtiyacımız var. Bu konuda özellikle tüm Çarşamba’ya şunu söylemek istiyorum. Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim. Biz gönüller yaparken hak ve hakikati üstün tutacağız. Türkiye yüzyılına Samsun ve Çarşamba damgası vuracağız. Bunları yaparken polemik ve dedikodu yapmayacağız. İşimizi yapıp, iş üreteceğiz. Hizmet etmekten başka hiçbir şeye vaktimizi ayırmayacağız”

‘Hayalimiz buradaki yarım kalan işlerimizi tamamlamak’
‘2014 yılında İlçe Başkanı olduk. Beraber bir yol yürüdük ve sizin sevginiz bizi 2019 yılında Çarşamba Belediye Başkanlığına taşıdı. 2019 yılından itibaren yürüdüğümüz yol, oluşturduğumuz kardeşlik ve dostluk için ne kadar teşekkür etsem azdır. Mahcup olmamaya gayret ettik. Ne söz verdiysek de ya başladık, ya da bitirdik’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan; “Çarşamba da yapacak çok işimiz var. İş dedik, aş dedik, kadınlar kocasını gurbete göndermesin dedik, kadınlar çalışmak istiyorsa mekân olsun dedik ve fabrikalar yükseliyor. Altyapı, kanalizasyon ve içme suyunu düzgün borulardan geçirelim dedik. Başladık ama bitiremeden, İnşallah bitirecek yere geçmiş olduk. 2021 yılı sonlarında başlamış olduğumuz altyapı hizmetinin büyük bir kısmını bitirmiş olduk. Ama Umut, Ali Fuat, Üç köprü, Terme Caddesi, Çay Mahallesi, Hasabahçe mahallesi, Yeşilırmak mahallesi, Sungurlu Mahallesi, Gazi Mahallesi ve Beyyenice Mahallesi duruyor. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini Çarşamba Belediyesinde Ender Gür beyin varlığıyla en yakın sürede Çarşambanın hizmetine sunmuş olacağız. Tek hayalimiz buradaki yarım kalan işlerimizi bitirerek verdiğimiz sözleri tutmuş olmak. Çok şey söylerim de kendimi ağlatırım diye korkuyorum. Başta Samsun ve Çarşamba olmak üzere kendim ile Ender Gür Başkanımı sizlere emanet ediyorum” dedi

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, parti binası önünde yapılan konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Gür, sonrasında MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir