EN ZOR 90 DAKİKA

 EN ZOR 90 DAKİKA
BAL Liginde adeta kader maçına çıkacak olan Çarşambaspor, Lider Fatsa Belediyespor ile yapacağı zorlu 90 dakikaya ara vermeden hazırlanıyor

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Çarşambaspor ada park tesislerinde hafta sonu  deplasmanda Lider Fatsa Belediyespor'la oynayacağı adeta kader müsabakasına Teknik Sorumlu Kenan Yelek nezaretinde hazırlanıyor.  BAL Ligi 4. Gurupta küme kalma ya da düşme noktasında Atakum Belediyespor takımı ile nefes nefese verdiği mücadelesini sürdüren Çarşambaspor ada park tesislerinde yaptığı idmanlarla zorlu  maça hazırlanıyor.

Çarşambaspor'un büyük ümitlerle takımın başına getirdiği Teknik sorumlu Kenan Yelek yönetim ve nezaretinde Çarşambaspor  ada park tesislerinde yoğun çalışma temposu içerisinde kader maçına hazırlanan Çarşambaspor'da bütün hesaplar 3 puan üzerine kuruluyor ve hesaplar ona göre yapılıyor.

Deplasman da karşılaşacağı güçlü rakibi Lider Fatsa Belediyespor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olan Çarşamba spor liderden alacağı 3 puanla küme kalma yolunda hedefe tutunmak istiyor. Olası mağlubiyetle Lider Fatsa Belediyespor karşısında kaybedilecek puan ve puanlar Çarşambaspor için zorlu sürece girileceğini gösterdiğinden, bu bilinç ve düşünce içerisinde çalışmalarını ciddiyetle sürdürüyor.

Ada park tesislerinde galibiyetten başka sonuç düşünmeden çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte futbolcuların istekli ve azimli çalışması maç öncesi teknik heyeti sevindirirken Teknik sorumlu Kenan Yelek, zorlu maç öncesi yapılan çalışmalarda futbolcuları hata yapmamaları konusunda sık sık uyararak maça motive etmeye çalışıyor.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber