‘En Özel Anne Benim Annem’ Etkinliği

‘En Özel Anne Benim Annem’ Etkinliği
Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda ‘En Özel Anne Benim Annem’ projesi kapsamında Anneler Günü programı düzenlendi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kapsamında Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda En Özel Anne Benim Annem’ projesi ile düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.Okul MüdürüMuhammed İleri’nin anlam ve önemine ilişkin yaptığı kısa konuşmasında, “Annenin özel olduğu ama engelli annelerin daha özel olduğunu düşünerek, engelli annelerimize böyle bir etkinlik düzenlemeyi düşündük. Katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi günlerde yine birlikte oluruz” dedi. Okul müdürü İleri’nin konuşmasının ardından anneler gününe özel velilerin katıldığı videolar izletilirken,bugüne özel yazılan şiirler okundu.

Programın ilerleyen dakikaların da anneler gününe özel mini bir konser dinletisi yapılırken velilerin yarıştığı çeşitli yarışmalar sonucunda kazanan annelere ise ödüllerini ve Projeye katkı sağlayanHalk Eğitim Müdürü Enver Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu veYunus Emre Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hümra Yıldırım’a teşekkür plaketleriniİlçe Kaymakamı Yıldırım ve Belediye Başkanı Doğan tarafından verildi.

Plaket Takdimi sonrasında Okul Müdürü, öğrenciler ve katılımcılar ile beraber kutlama pastası kesilirken program halk dansları folklar gösterisi ile son buldu.

Düzenlenen etkinliğeÇarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükü Yıldırım, İlçe Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Halk Eğitim Müdürü Enver Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker,Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve birçok veli katılım sağladı

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber