İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

EN KOLAYI HAKEME SALLAMAK

EN KOLAYI HAKEME SALLAMAK

  Futbol terminolojisinde en kolay olan hakemi suçlamaktan geçer.Kısa vadede Hocayı değiştiremezsin,Futbolcuyu değiştiremezsin ,seyirciyi değiştiremezsin ama hakeme iki sallarsan diğer maça çıkamaz.

 Vara karşı çıkanlar kendi acziyetlerinin ortaya çıkmasını istemiyorlar,Ofsayt ,faullü  vb gollerle haksızlılık yaparak oldukları şampiyonlukları özlüyorlar.

 Futbol oynamadan milyon dolarları cebe indirip bu insanları uyutmanın artık zamanı dönemi geçti,kimse kimsenin peşine gitmez artık boş lakırdılarla.

  Bu Fenerbahçe,Samsun veya bir başkası olsa fark etmez.

Son samsun maçında Oyundan atılmak özel çaba sarf eden oyuncuları uyarmak yerine hakeme sallamak en kolay olanı,sanki top oynamışda sonuç alamamış gibi kükremenin ne anlamı var.

               Kimse kimsenin şampiyonluğunu engellemiyor Samsunspor takımı top oynamıyor bu kadar,böyle gidersede Şampiyon olması hayal olur velevki olsa ne yazar bu kafa ile geri gelir……

              Bu mu Trilyonluk oyuncular,bumu Bursasporu şampiyon yapan hoca ,takımına bakınca hiç mi biz kötüyüz arkadaş diyemiyor…para ise para son transferleri  Samsunsporun  20 trilyon lira.Yasin efendi topu alıp kaleye gidecek gücü yok Gökhan sahada bile  yok ve olanlarda  aynı tas aynı terane…..

 Allah sonlarını hayreylesin inşallah….ama bu futbolla olmaz ,kendilerine nasıl çeki düzen nasıl verirler oda trilyonları alanların bileceği iş.

 Çarşambaspora gelince Soma maçında alınan puan altın değerinde ama tesadüfen alındı.Giden maç geri geldi.Futbol böyle bir şey işte.Soma bizden kaliteli takım ve Şampiyonluğa yakın,bizim eksik kadromuzla iyi mücadele ettiğimizde bir gerçek.Ama ben takımımıza ve hocamıza güveniyorum,play ofa bizi taşıyacaklarına inanıyorum .

              Bu grupta bizden iyi 2 , bilemedin 3 takım var ondan sonra biz geliriz yeterki sahaya tüm benliğimizi koyalım ,tam kadro sahada yer alalım …

 3-3 maç son zamanlarda seyredenlerin gel gitleri en fazla yaşadığı maçtı ,bir takımımızı övdük bir yerden yere batırdık biraz sonra övdük.

Bir iki kelamdan bizim maçın hakeminden bahsedelim dört dörtlük maç yönetti,zırıldamalara faul çalmadı,her kes gardını hakeme göre aldı.konuşana değil gördüğüne baktı.Futbolcu akıllı olmalı hakemin durumuna göre kendine ayar vermesini bilmeli.Atılıp haklı olan sporcunun takımına vereceği bir katkı olmaz.

              İnşallah daha iyi olacağız ……

             Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

             

                  

            

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR