En Güzel Araba Seçildi

En Güzel Araba Seçildi
Atakum Belediyesi’nin katkıları ile Kurupelit Düğün Salonu Açık Otoparkı'nda düzenlenen yarışmada en güzel araçlar belirlenirken, desibel, orijinal ve modifiye branşlarında ilk üç dereceye girenlere madalya ve plaket verildi

Modifiye tutkunları tarafından Atakum Belediyesi katkıları ile düzenlenen "En Güzel Araba" yarışması sonuçlandı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da düzenlenen etkinliğe katılarak, desibel orijinal ve modifiye dallarında ilk üç dereye giren araç sahiplerine madalya ve plaketlerini verdi. Modifiye araçları yakından inceleyen, hatta deneme sürücü yapan Başkan Taşçı, araç sahipleri ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gençlerin zararlı alışkanlıklar yerine kendilerini eğitecek ve eğlendirecek konularla meşgul olmasını her zaman onayladığını, modifiye araç severlere de bu yüzden destek verdiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Modifiye araç sahibi olmak eğlencenin ötesinde bir tutkudur. Bunu gözlerinizden anlıyorum. Her türlü etkinliğiniziz böyle trafiğe kapalı alanlarda yaparsanız, ben de her zaman size katkı veririm. Bu tutkuyu yaşamanıza ve yaşatmanıza yardımcı olurum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel