“En büyük yatırım Çarşambaya”

“En büyük yatırım Çarşambaya”
Çarşamba İlçesinde Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafından 2023 yılının en büyük yatırımı Samsun ilçelerinden Çarşambaya yapılacağını söyledi.

Çarşamba İlçesinde Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafından 2023 yılında 112 derslik yapılacağını aynı zamanda bu yatırımların Samsun ilçeleri arasında en büyük yatırımın Çarşambaya yapılacağını söyledi.

en-buyuk-yatirim-carsambaya-1.jpg

“Tekliflerimizin fazlasını aldık”

Tekliflerin fazlasını aldıklarının altını çizen Çarşamba İlçesinin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, “Sarıcalı ilkokulu Endüstri Meslek Lisesi’nin karşısına Ayvacık yolunda ki 6 bin metrekarelik bir arsaya ihalesi yapıldı. Çarşamba’da OSB diye bildiğimiz yere 24 derslik yer de yapılacak bunun da yatırım onayı alındı ve ihale aşamasında şuan da Yine bizim kampus alanı dediğimiz 4 tane okulun olduğu alana büyük tip spor kompleksi yapılacak. Sarıcalı has bahçe dediğimiz orada eski Cumhuriyet ilkokulu dediğimiz bahçesine özel eğitim anaokulu yapılacak şuanda burada inşaat devam ediyor. Başka bir projemiz de Gazi anaokulu 8 derslikli kirazlı çay mahallesinde Mehmet Akif İlkokulunun bahçesine yapılıyor bunun da inşaatı devam ediyor diyebilirim. Üç köprü de yine 8 derslikli bir yer yapılıyor. Kirazlık cay mahallesinde yine 6 derslik bir çalışmamız projemiz var şuanda burası da inşaat halinde devam ediyor. Beyyenice mahallesine 6 derslik bir okul projemiz mevcuttur. Atatürk ortaokulu bildiğiniz üzere güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Bu yıl içinde teslim edilecek. Aynı zamanda 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi de güçlendirme çalışmaları devam ediyor şuanda. 2023 yılında Çarşambaya bu yatırımlar yapılacak yani bu projeler 2023 yılında hayata geçecek projelerdir. Bu projelerin ihalesi neredeyse hepsi tamamlandı diyebiliriz. Şuanda çarşambaya inşa edilecek okul projemiz yok ama biz gerekli yerler ile irtibat halindeyiz zaten eksiklerimizi bildiriyoruz mesela Cumhuriyet Mahallesine bir okul ihtiyacımız var. Biz bunu gerekli yerlere bildirdik bekleme aşamasındayız diyebilirim. Hazirana kadar değerlendirilecek karar verilecek. Biz zaten teklif ettiklerimizden daha fazlasını aldık. Samsundaki en büyük yatırım şuanda Çarşambaya yapıldı.” Şeklinde konuştu.

img-9508.jpg

en-buyuk-yatirim-carsambaya-6.jpg

img-9603.jpg

HABER: Ünal DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir