EMŞAV’dan şehitler için 152. mevlit

EMŞAV’dan şehitler için 152. mevlit
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 152. mevlit okutuldu

Şube binasında yapılan mevlide İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, milli güreşçi Mehmet Donbay, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

EMŞAV bu ay ki mevlidi 8. ayda şehit olan Polis Memurları İsmail Şen, Kemal Kefeli, Yılmaz Gürsoy, Seçil Gökdemir, Gökhan Çavuşoğlu, Can Şencan, Recep Tokur, Asım Kıran Yılmaz dikmen ve dün Şırnak’ın Cizre ilçesindeki 2 yaşındaki çocuğunun doğum gününde bombalı saldırıda şehit olan Harun Maytalman için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi.

EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, mevlit sonrasında yaptığı konuşmasında adı konulmamış bir savaşın içerisinde olduklarını, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde görev yapan polis ve askerlere dua etmeleri gerektiğini söyledi. Erim ayrıca en kısa sürece ülkenin huzura ermesi temennisinde bulundu.

Okunan mevlidin ardından katılanlara ikram yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir