EMNİYET’TEN TRAFİK DEDEKTİFİ SEMİNERİ

EMNİYET’TEN TRAFİK DEDEKTİFİ SEMİNERİ
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okullarda gerçekleştirilen Trafik Dedektifi uygulaması devam ediyor. Son olarak ilçede bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ki öğrencilere seminer verildi.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda trafik konulu seminerler devam ediyor. Trafik kuralları ve trafikte ki bilinmesi gereken hayat kurtarıcı önlemler hakkında bilgilerin verildiği seminerlerin birisi de Çarşamba Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine verildi.


Çarşamba Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen seminerde günümüzde yaşanılan trafik kazalarının çoğunun dikkatsizlik ve kurallara uyulmamasından kaynaklandığını anlatıldı. Öğrencilere Trafik Dedektifliği konusunda bilgiler aktaran Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Adem Keskin, “Ailenizde ve çevrenizde araç kullanan büyüklerinize trafik kuralları konusunda uyarıcı olmanız gerekmektedir. Trafikte ki bir anlık dikkatsizlik can kaybına kadar giden acı sonuçlar doğurabilir. Bunun için sizlerden trafik kurallarına uyulması konusunda sizlere büyük pay düşmekte.” dedi.
 

Seminerde ayrıca Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik kuralları konusunda sunum izletildi.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber