Emniyet bilgilendirmelere devam ediyor

Emniyet bilgilendirmelere devam ediyor
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cuma namazı çıkışında camii cemaatine ve vatandaşlara dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son haftalarda sık sık yaptığı bilgilendirme çalışmaları son olarak Çarşamba Rıdvanpaşa Camii’nde gerçekleştirildi. Cuma Namazı çıkışı sonrası vatandaşlara uyarılarda bulunan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar,  halktan hırsızlık ve dolandırıcılık gibi bir çok konuda dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Vatandaşlara konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, “Bilindiği üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polislerimizle birlikte siz değerli vatandaşlarımızı bilgilendirmek için çeşitli broşür dağıtımlarında, bilgilendirmelerde bulunmuştuk. Bugün Cuma namazı çıkışında sizlere son zamanlarda bir hayli artan dolandırıcılık ve hırsızlık olayları konusunda bilgilendirmelerde bulunacağım. Kendini kamu personeli olarak tanıtıp sizlerden para isteyen hiçbir kimseye itibar etmeyiniz. Hırsızlık olaylarına karşı da halkımızın dikkatli olmalarını, en ufak bir sorunda 155’i aramalarını dikkatle vurguluyorum. Evlerinizden çıkarken mutlaka kilitlediklerinden emin olmalarını istiyorum. Çarşamba ilçesi’nde dolandırıcılık olaylarını sıfıra indirmek için çalışıyoruz. Çalışmalarımız sürecek.” Şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ın konuşmasının ardından vatandaşlara Toplum Destekli Polisi tarafından broşür dağıtımı yapılarak bilgilendirmeler yapıldı.
ji.jpg

fdfgk.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel