Emirhan-Köksal Çiftine Hayırlı Olsun Ziyareti

Emirhan-Köksal Çiftine Hayırlı Olsun Ziyareti
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi ve Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Eski Başkanı Mustafa Uçar’ın organize ettiği eski dostlar, Engelli arkadaşları Emirhan - Köksal Kaplan çiftlerinin yeni evlerine taşındıklarından dolayı hayırlı olsun ziyaret

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL – Kenan GÜN

“Eski günlerin yâd edildiği toplantıda, küçük ama sıcacık derneğimizde herkes birbirini sever ve sayardı dedikodu olmaz kimse kimsenin kuyusunu kazmaz herkes işine bakar engelliler her platformda saygı ve sevgi çerçevesinde itibar sahibi topluluk olarak anılırdı.” Herkesin ortak ifadesiydi.

Oysa bugün gelinen noktada saygı ve sevginin ortadan kalktığı, her platformda insanların savunmasız insanların arkasından hoş olmayan sözlerin sarf edildiği ve bununda engelli camiasına zarar verildiği hakkında konuşmalar geçtiği toplantıda;

Eski başkan Mustafa Uçar, “İlimizde sayıları belli olmayan fason dernekler türedi, bizlerin sırtından dergi, bülten, mendil,….vs gibi ürünler satılarak haksız kazanç elde ediliyor, ancak bu kadar derneğin olduğu ilimizde bir araya gelinerek ortak bir deklarasyon yayınlanamıyor. Bunun ancak saygı ve sevgiye dayalı, rant hesabı yapmayan idarecilerin derneklerin başına geldiğinde mümkün olabileceğini, arkadaşların sürekli birlik ve beraberce hareket etmeleri gerektiğini ve birbirimizi saygı ve sevgi çerçevesinde dinlememiz gerektiğini bilmemiz lazım. Birilerine küserek derneğimize gitmemek gibi bir lüksümüzün yoktur. Böyle yaparsak birileri fason dernekler le sırtımızdan rant elde eder ki bunda hepimizin vebali büyüktür arkadaşlar. Samsunda bulunan  (Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi) derneğimizin yer ve mekanı müsait bundan sonrada özel günlerimizde ve derneğin çeşitli faaliyetlerinde kendi faaliyetimiz kabul ederek destek verelim. Biliyoruz ki çoğunluğun sesi çözümü beraberinde getirir. “ diyen Uçar “Yeni evinizde güle güle oturun” diyerek. Sözü diğer arkadaşlara verdi.

Bu ziyaretten ziyadesi ile memnun olan Emir han ve Köksal çifti ve diğerleri eski günlere gittiklerini Mustafa başkanlı günleri aradıklarını dile getirmeyi de ihmal etmediler. Sıcak ve samimi bir hava içinde geçen toplantıda en kısa zamanda geniş katılımlı bir toplantı yapılması ile ilgili karar da alınarak vedalaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber